Quantcast

O Christopher Nolan ρίχνει το ίντερνετ με ένα trailer για το Tenet που δεν λέει απολύτως τίποτα

Γιατί αν είσαι ο Nolan τότε το hype έρχεται από μόνο του

THE NERDSTREAM

16 Δεκεμβρίου 2019

Κάθε φορά που βγάζει μια νέα ταινία ο Christopher Nolan, αυτό αποτελεί event. Άσχετα αν τελικά σου αρέσει ή όχι η ταινία, είναι αδύνατον να αμφισβητήσεις ότι είναι ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που ο κόσμος περιμένει πάντα τη νέα ταινία του με κομμένη την ανάσα.

Ε, αυτό το hype μερικές φορές μπορεί να φτάσει σε παράλογα επίπεδα. Θα τολμούσε μάλιστα να πει κανείς ότι σχεδόν δεν χρειάζεται πλέον να διαφημίζει καν τις ταινίες του. Για παράδειγμα, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία το Tenet, τη νέα ταινία του (με το απίστευτο καστ των John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki και Aaron Taylor-Johnson), ο Nolan μας δίνει κάτι που δεν-είναι-καν-trailer και το ίντερνετ έρχεται τούμπα.

Για την ακρίβεια, τσεκάρετε τι ανέβασε στο Twitter:

Ναι, πρόκειται για ένα βίντεο με τον τίτλο να περιστρέφεται για περίπου ένα λεπτό, αυτό μόνο, τίποτα άλλο. Τι κινηματογραφική μεγαλοφυΐα!

Κατά τ’ άλλα, σας θυμίζουμε ότι η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου 2020, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα ο πρόλογος του Tenet θα παίζει πριν τις προβολές του Star Wars: The Rise of Skywalker (κάτι που ο Nolan έχει ξανακάνει με άλλες ταινίες του στο παρελθόν) που βγαίνει αυτή τη βδομάδα στα σινεμά.

Best of internet