Quantcast

Το πρώτο trailer του No Time to Die μας προετοιμάζει για τον καλύτερο James Bond εδώ και καιρό

Κι είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Daniel Craig ως 007

THE NERDSTREAM

5 Δεκεμβρίου 2019

Το νέο James Bond είχε πολύ δράμα από πίσω του, αλλά τελικά τα πράγματα μοιάζουν να μπήκαν στον ίσιο δρόμο. Αρχικά ανακοινώθηκε πως θα το γυρίσει ο Danny Boyle αλλά μετά έφυγε κακήν κακώς. Στη συνέχεια, καθώς αυτή η ταινία θα ήταν η τελευταία του Daniel Craig, οι αιώνιες φήμες για την έφοδο του Idris Elba στο ρόλο του 007 έμοιαζε να επιβεβαιώνονται επιτέλους, αλλά παπάρια κι εκεί. Το Bond 25 τελικά σκηνοθετήθηκε από τον λατρεμένο Cary Fukunaga που έχουμε αγαπήσει κινηματογραφικά με τα Sin Nombre και Beasts of No Nation αλλά και τηλεοπτικά με τα True Detective και Maniac.

Έπειτα, μάθαμε ότι η Phoebe Waller-Bridge κλήθηκε από τον ίδιο τον Craig προκειμένου να δουλέψει πάνω στο σενάριο, και κυρίως για να κάνει αλλαγές σε πιο κωμική κατεύθυνση. Ο λόγος που της ζητήθηκε κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι γιατί η ίδια έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά κατασκοπείας, το περσινό Killing Eve (που αυτές τις μέρες τρέχει στη δεύτερη σεζόν του), και γενικά έχει κάνει υπέροχα πράματα στην βρετανική τηλεόραση.

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα λοιπόν, και με τον Rami Malek να αναλαμβάνει τον ρόλο του Bond Villain, το No Time to Die μοιάζει παραδόξως να πρόκειται για έναν συνδυασμό καλύτερο από αυτήν που περιμέναμε από την 25η ταινία James Bond. Αυτήν την αίσθηση ήρθε να επιβεβαιώσει και το χτεσινό πρώτο trailer της ταινίας. Τσεκάρετε παρακάτω και για τα υπόλοιπα αναμείνατε μέχρι τις  8 Απριλίου 2020.

Best of internet