Quantcast

Ετοιμάζουν κιόλας reboot Planet of the Apes, κυριολεκτικά μόλις τελείωσε η προηγούμενη τριλογία

Ρε είστε τρελοί ρε

THE NERDSTREAM

4 Δεκεμβρίου 2019

Ρε, πραγματικά, τι πράγματα είναι αυτά. ΟΚ, καταλαβαίνουμε ότι το Hollywood βρίσκεται σε κρίση και δεν ποντάρει σε νέες ιδέες, αλλά αυτό παραπάει. Έχουμε δει ξανά στο παρελθόν να αναβιώνουν franchises μόλις ελάχιστο καιρό μετά την τελευταία εμφάνισή τους, αλλά συνήθως συντρέχανε ειδικοί λόγοι. Για παράδειγμα, τα συνεχή reboots του Spider-Man πηγάζουν από το νταραβέρι Sony και Marvel για τα δικαιώματα. Αντίστοιχα, το νέο Batman προκύπτει από την κατάρρευση του ενιαίου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Ε, αυτό όμως είναι παράξενο στ’ αλήθεια. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, το Planet of the Apes αναβιώνει άλλη μία φορά στη μεγάλη οθόνη, αυτήν την φορά από τον Wes Ball, δηλαδή τον σκηνοθέτη του Maze Runner. Να θυμίσουμε, φυσικά, ότι η προηγούμενη τριλογία ολοκληρώθηκε το 2017 (δηλαδή πριν από δύο χρόνια) και, παρόλο που ήταν υπερτίμια και απέσπασε καλές κριτικές, δεν τα πήγε και τόοοσο καλά στο box office.

Μακάρι να είχαν πάει καλύτερα, γιατί ο Matt Reeves (που έχει αναλάβει και το επόμενο Batman παρεμπιπτόντως) κι ο Andy Serkis (που επίσης παίζει στο Batman) είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά στην σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αντίστοιχα, αλλά η απάντηση σίγουρα δεν είναι άλλο ένα reboot τόσο κοντά. Όπως και να ‘χει, ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, οπότε το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σίγουρα περισσότερα νέα πάνω στο θέμα.

Προς το παρόν έχουμε ένα μικρό teaser που ανέβασε ο ίδιος ο Wes Ball στο Twitter και το οποίο περιλαμβάνει ένα behind-the-scenes στιγμιότυπο από την κλασική ταινία του 1968:

Best of internet