Quantcast

Ο σκηνοθέτης του Fantastic Four γράφει κριτική για την ταινία του, την πετσοκόβει περισσότερο απ’ όλους

Josh Trank πώς σε πετσόκοψες έτσι

THE NERDSTREAM

25 Νοεμβρίου 2019

Πίσω στο 2015, είχαμε ακόμα ελπίδα. Είχαμε ελπίδα ότι ο superhero κινηματογράφος θα πάει μπροστά, ότι θα γίνει περιπετειώδεις, ότι θα βρεθεί στα χέρια νέων και φιλόδοξων δημιουργών. O James Gunn του Super είχε φτιάξει το Guardians of the Galaxy. O Matthew Vaughn του Kick-Ass είχε αναλάβει το X-Men: First Class. O Drew Goddard του Cabin in the Woods είχε αναλάβει το τηλεοπτικό Daredevil. Γενικά, τα πράγματα έμοιαζαν ότι θα πάνε καλά.

Τελικά δεν πήγαν και καλά και άσχημα, αλλά η μεγαλύτερη απογοήτευση που είχαμε ήταν ο Josh Trank, τον σκηνοθέτη που το 2012 έφτιαξε το υπέροχο indie superhero hit Chronicle με τον Michael B. Jordan. Μετά απ’ αυτό, ξεκίνησε το νέο Fantastic Four και περιμέναμε ότι το πράγμα θα πάει υπέροχα. Αλλά δεν πήγε. Η ταινία ήταν τεράστια μούφα και σκότωσε εντελώς την αναβίωση αυτού του άτυχου κινηματογραφικά franchise.

Βέβαια, ο Trank δεν σταμάτησε ποτέ να κράζει την ταινία του και την εμπλοκή του στούντιο της Fox που του την πετσόκοψε. Και αυτές τις μέρες, 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο σκηνοθέτης έσπευσε στο Letterboxd προκειμένου να γράψει ένα πετσοκοπτικό review όπου κράζει την ίδια του την ταινία:

Προφανώς είναι πιο ψύχραιμος από όταν βγήκε, όταν δηλαδή έκραζε ασταμάτητα, αλλά πλέον την βαθμολογεί με ένα μεστό 2/5 κι εξηγεί πολύ αναλυτικά πού και γιατί στράβωσε το πράγμα.

Best of internet