Quantcast

Ώπα, μισό, τελικά μάλλον δεν ετοιμάζεται ακόμα το sequel του Joker

Ή τουλάχιστον δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι προετοιμασίες όσο νομίζαμε

THE NERDSTREAM

22 Νοεμβρίου 2019

Αν θυμάστε, φίλες και φίλοι, χτες βούιξε ο τόπος. Κι η πηγή του βουητού δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από το γεγονός ότι το κατά κανόνα αξιόπιστο Hollywood Reporter δημοσίευσε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που έλεγε ότι πέσανε οι τζίφρες για το sequel αυτής της μικρής κι άγνωστης ταινίας που ονομάζεται Joker. Ε, τελικά απ’ ό,τι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Μετά το μεγάλο νταβαντούρι λοιπόν βγήκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Todd Phillips δηλαδή, και μίλησε στο IndieWire προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του sequel. Σύμφωνα με τον ίδιο, παρότι ο ίδιος και ο Joaquin Phoenix έχουν αναφέρει επανειλημμένα δημοσίως την επιθυμία τους και την αυξημένη πιθανότητα για sequel, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο deal με την Warner.

Επομένως, μας λέει ότι το μίτινγκ που περιγράφει το ρεπορτάζ του HR δεν συνέβη ποτέ, συμπληρώνοντας βέβαια πως είναι αυτονόητο για ένα στούντιο να συζητάει το sequel μιας ταινίας που έβγαλε 1 δις δολάρια στο box office. Κι εν κατακλείδι, συμπλήρωσε ότι αν δεν πέσουν υπογραφές σε συμβόλαιο για να αρχίσει να γράφει την ταινία, η συζήτηση γύρω απ’ αυτήν είναι απλά κάτι διασκεδαστικό αλλά όχι χειροπιαστό.

Καθώς αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν, ας σημειώσουμε ότι εν τω μεταξύ ότι ο μεγάλος μετρ των crime thrillers με το όνομα Michael Mann έγραψε αυτές τις μέρες μια ανοιχτή επιστολή αγάπης όπου εκθειάζει τις αρετές του Joker.

Best of internet