Quantcast

O Nicolas Cage ετοιμάζεται να παίξει τον Nicolas Cage σε μια ταινία για τον Nicolas Cage, γιατί αν όχι αυτός τότε ποιος

Κι αν όχι τώρα πότε, να προσθέσουμε

THE NERDSTREAM

18 Νοεμβρίου 2019

Πλέον είναι επίσημο, ο Nicolas Cage πράγματι βρίσκεται σε μια διαρκή μάχη με τον εαυτό του ώστε να καταφέρει να κάνει την πιο Nicolas Cage ταινία που υπάρχει. Μετά το καλτ Mom and Dad, μετά το εξαιρετικό Mandy, μετά την επερχόμενη μεταφορά H.P. Lovecraft και μετά την επερχόμενη διαστημική ζίου ζίτσου περιπέτειά του, μετά από εκείνη την ταινία που θα δέρνει τρενάκια λούνα παρκ, ο σπουδαίος ηθοποιός ετοιμάζεται για το Nicolas Cage πρότζεκτ που θα κυριεύσει όλα τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η ταινία με τον εύγλωττο τίτλο The Unbearable Weight of Massive Talent βρίσκεται ήδη στα σκαριά με σενάριο των Tom Gormican και Kevin Etten που μεταξύ άλλων έχουν στο βιογραφικό τους την απολαυστικά σαχλή κωμωδία Ghosted. Στην ταινία αυτή λοιπόν ο Cage θα υποδύεται μια εκδοχή του εαυτού του στα 90s που προσπαθεί πάση θυσία να κλείσει έναν ρόλο στην επόμενη ταινία Quentin Tarantino την ώρα που η ζωή του καταρρέει γύρω του.

Ναι, προφανώς όλο αυτό ακούγεται so meta, αλλά υπάρχει μήπως κάτι πιο meta από τον ίδιο τον Nicolas Cage. Ακόμα κι αν παραβλέψουμε το Adaptation των Spike Jonze και Charlie Kaufman που απλά δίδαξε τι σημαίνει meta, μιλάμε για τον άνθρωπο που μέσα στο 2019 μόνο κατάφερε να παντρευτεί μεθυσμένος στο Λας Βέγκας, να πάρει διαζύγιο λίγες μέρες μετά, να απαθανατιστεί τραγουδώντας καραόκε σε έξαλλη κατάσταση και να δηλώσει πως κάποτε είχε βγει στη γύρα ψάχνοντας το Ιερό Δισκοπότηρο.

Best of internet