Quantcast

Το Joker είναι πλέον η μόνη «ακατάλληλη» ταινία με 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office

Σε άλλα νέα, μαθαίνουμε ότι μόλις την είδε κι ο Donald Trump

THE NERDSTREAM

18 Νοεμβρίου 2019

Νομίζατε ότι ο πλανήτης έχει σταματήσει να ασχολείται με το Joker, ε; Ούτε καν μπίτσεζ. Λίγες μόνο βδομάδες μετά την ανάδειξη της ταινίας του Todd Phillips στην πιο πετυχημένη «ακατάλληλη» όλων των εποχών, τώρα ήρθε η ώρα για το σπάσιμο του ρεκόρ που κυριεύει όλα τα υπόλοιπα ρεκόρ. Ναι, το Joker πέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office.

Συγκεκριμένα, η Warner ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρωί πως η ταινία βρίσκεται στα 999,1 εκατομμύρια δολάρια, προμηνύοντας πως μέσα στην ίδια μέρα κιόλας θα πέρναγε το φράγμα του 1 δις, όπως κι έγινε. Για την ιστορία, αμέσως πίσω του βρίσκονται τα δύο Deadpool που κατείχαν τις πρώτες δύο θέσεις με 785 και 782 εκ. δολάρια το καθένα, ενώ θυμίζουμε πως πλέον είναι κι η πιο πετυχημένη ταινία όλης της δεκαετίας στην Ελλάδα.

Σε άλλα νέα πάντως, χτες το πρωί μαθεύτηκε πως το Σάββατο το βράδυ ο Πορτοκαλί Πρόεδρος των ΗΠΑ που κυκλοφορεί δημοσίως με το όνομα Donald Trump φιλοξένησε στον Λευκό Οίκο μια προβολή της ταινίας για οικογένεια, φίλους και υπαλλήλους. Οι φήμες λένε ότι γούσταρε πολύ μάλιστα, οπότε εικάζουμε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι πιθανώς να μην κατάλαβε πολύ καλά την φάση. Δεύτερον, ότι πιθανότατα μέσα στην ημέρα θα ακολουθήσει σκατοκαταιγίδα από προεδρικά tweets με hot takes για την ταινία.

Best of internet