Quantcast

Ο J.J. Abrams λέει ότι το επόμενο Star Wars θα μοιάζει περισσότερο με Last Jedi παρά με Force Awakens

Συγγνώμη αν σας πονάει

THE NERDSTREAM

12 Νοεμβρίου 2019

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας μερικά βασικά πράγματα. Πρώτον, γενικά το Star Wars είναι καλό πράγμα. Δεύτερον, ειδικά η Disney θα μας τα ζαλίσει. Τρίτον, το Force Awakens ήταν απλά μια καλοφτιαγμένη κόπια. Τέταρτον, το Last Jedi ήταν γαμώ τις ταινίες. Προχωράμε.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι αυτό το τελευταίο μπορεί να διχάσει. Ούτως ή άλλως, πολλοί καθόλου-ψύχραιμοι fans Star Wars βρέθηκαν σε υστερική κατάσταση για διάφορους λόγους όταν βγήκε η ταινία. Αν υπάρχει ένας ακόμα fan της ταινίας του Rian Johnson λοιπόν, αυτός απ’ ό,τι φαίνεται είναι ο ίδιος ο J.J. Abrams. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του επερχόμενου Rise of Skywalker ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ταινία του θα μοιάζει περισσότερο με Last Jedi παρά με Force Awakens.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι το έπαιξε φουλ safe στην πρώτη ταινία, και αποκάλυψε ότι σ’ αυτήν εδώ δοκίμασε πράγματα καινούρια που δεν θα τα τόλμαγε αν δεν είχε ανοίξει τον δρόμο προς αυτήν την κατεύθυνση ο Johnson, τον οποίο συνεχάρη γιατί λέει του υπενθύμισε ότι ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται σ’ αυτό το franchise είναι για να δοκιμάσουν νέα και περιπετειώδη πράγματα κι όχι απλά να ανακυκλώσουν το παρελθόν.

Γενικά, η εμπιστοσύνη μας στον Abrams δεν είναι κι η μεγαλύτερη, αλλά αυτό ακούγεται όντως ελπιδοφόρο. Για όλα τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου που η ταινία βγαίνει στα σινεμά. Αν ξεχάσατε πως θα μοιάζει, ας σας το θυμίσουμε:

Best of internet