Quantcast

Ο Jeffrey Wright είναι ο νέος Commissioner Gordon, το καστ του Batman όσο πάει γίνεται καλύτερο

Κι ευτυχώς η φάση της DC μοιάζει να μπαίνει στον ίσιο δρόμο

THE NERDSTREAM

31 Οκτωβρίου 2019

Αληθινό rollercoaster η φάση της DC τον τελευταίο καιρό. Εκεί που το πράγμα είχε πιάσει πάτο με την αποχώρηση του Ben Affleck από τον ρόλο του Batman, το κινηματογραφικό σύμπαν άρχισε να παίρνει ξανά τα πάνω του κι ειδικά ο Σκοτεινός Ιππότης μοιάζει να έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα ευοίωνο μέλλον αυτή τη στιγμή.

Πρώτα απ’ όλα, η επερχόμενη solo ταινία του Matt Reeves που μας έδωσε τα τελευταία Planet of the Apes (που ήταν πολύ καλά) βρήκε τον Batman της στο πρόσωπο του Robert Pattinson, κάτι που εγκρίνουμε φουλ δεδομένου ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε τρελό σερί καλών ρόλων τα τελευταία χρόνια. Έπειτα, η Zoe Kravitz καπάρωσε τον ρόλο της Catwoman, πράγμα επίσης καλό. Τέλος, μπορεί η πιθανότητα Jonah Hill στον ρόλο του κακού να αποδείχτηκε φιδιά, αλλά την θέση του πήρε ένας υπέροχος Paul Dano που ανυπομονούμε να δούμε ως Riddler.

Και τώρα, στα τελευταία νέα από το μέτωπο, είχαμε την επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε τον Jeffrey Wright να είναι ο επικρατέστερος για τον ρόλο του Commissioner Gordon. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ηθοποιός του Westworld είναι ο επόμενος Gordon ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη:

Γενικά, έχουμε έναν καλό σκηνοθέτη, ένα εξαίρετο καστ και μια ώθηση που δίνει στο DCEU η τεράστια επιτυχία του Joker, ακόμα κι αν δεν γίνει ποτέ το crossover με τους υπόλοιπους τίτλους. Φυσικά, απέχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι τον Ιούνιο του 2021 που σκάει η ταινία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Best of internet