Quantcast

Τρενάκια λούνα παρκ θα δέρνει ο Nicolas Cage στην επόμενη ταινία του, πράγμα απόλυτα λογικό άλλωστε

Απλά πάρτε τα λεφτά μας

THE NERDSTREAM

30 Οκτωβρίου 2019

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Nicolas Cage βρίσκεται σε μια διαρκή μάχη με τον εαυτό του τελευταία ώστε να καταφέρει να κάνει την πιο Nicolas Cage ταινία που υπάρχει. Μετά το καλτ Mom and Dad, μετά το εξαιρετικό Mandy, μετά την επερχόμενη μεταφορά H.P. Lovecraft και μετά την επερχόμενη διαστημική ζίου ζίτσου περιπέτειά του, ο μεγάλος άρχοντας της υποκριτικής παραφροσύνης ανακοινώνει ένα ακόμα παρανοϊκό πρότζεκτ.

Πρόκειται για το Wally Wonderland, μια ταινία όπου ο Cage θα παίζει έναν επιστάτη λούνα πάρκ που αναγκάζεται να παλέψει για την ζωή του ενάντια στα τρενάκια και τις άλλες ατραξιόν του λούνα παρκ που ζωντάνεψαν μυστηριωδώς. Έχει συμβεί σε όλους μας άλλωστε.

Προφανέστατα είμαστε ψημένοι φουλ για την ταινία, ακούγεται αριστούργημα κλπ. Εξάλλου δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον άνθρωπο που μέσα στο 2019 μόνο κατάφερε να παντρευτεί μεθυσμένος στο Λας Βέγκας, να πάρει διαζύγιο λίγες μέρες μετά, να απαθανατιστεί τραγουδώντας καραόκε σε έξαλλη κατάσταση και να δηλώσει πως κάποτε είχε βγει στη γύρα ψάχνοντας το Ιερό Δισκοπότηρο.

Έτσι κι αλλιώς, αν ήταν στο χέρι μας τότε θα έπαιζε σε κάθε ταινία που υπάρχει. Σε αγαπάμε απέραντα, Nicolas Cage.

 

Best of internet