Quantcast

Κόντρα σε καμία πρόβλεψη, το Joker έγινε πλέον χαλαρά η πιο εμπορική «ακατάλληλη» ταινία ever

Και έλαβε τα δίκαια συγχαρητήρια από τον άρχοντα του είδους

THE NERDSTREAM

29 Οκτωβρίου 2019

Το σημειώνουμε γιατί μπορεί να σας έχει διαφύγει αν δεν ανήκετε στους πιο παρατηρητικούς του ανθρώπινου είδους. Εδώ και μερικές βδομάδες, κυκλοφορεί στα σινεμά μια μικρή, διακριτική, underground ταινία με τον τίτλο Joker, η οποία από το πουθενά ήρθε και τράβηξε την προσοχή των φίλων της κινούμενης εικόνας. Παράξενο κι απρόβλεπτο πράγμα ο σινεμάς, φίλες και φίλοι.

Κι ενώ η ταινία του Todd Phillips είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να γίνει η motherfuckin’ πιο πετυχημένη ταινία της δεκαετίας στην Ελλάδα (με την πολύτιμη βοήθεια των Ελλήνων μπάτσων φυσικά), το Joker έσπασε επισήμως και το πρώτο του μεγάλο-μεγάλο ρεκόρ στο παγκόσμιο box office. Έχοντας φτάσει αισίως τα 852 εκ. δολάρια, περνάει στην κορυφή των R-rated ταινιών, αφήνοντας πίσω του τα δύο Deadpool που κατείχαν τις πρώτες δύο θέσεις με 785 και 782 εκ. δολάρια το καθένα.

Αυτή η εξέλιξη τράβηξε βέβαια το βλέμμα του ίδιου του Ryan Reynolds, ο οποίος σε μια κίνηση υψηλού ιπποτισμού έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια και τα δρομίσια του respect στο Joker:

Για την ιστορία, την κορυφαία δεκάδα των πιο πετυχημένων «ακατάλληλων» φιλμ συμπληρώνουν ταινίες τόσο διαφορετικές μεταξύ τους όσο το It, το Matrix Reloaded, το Hangover 2 (ξανά του Phillips), το Passion of the Christ και το Logan.

Best of internet