Quantcast

7 ολόκληρα χρόνια μετά το Under the Skin, ο Jonathan Glazer επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

Με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα αυτήν την φορά

THE NERDSTREAM

24 Οκτωβρίου 2019

Πραγματικά, γιατί κάνει τόσο αραιά ταινίες ο Jonathan Glazer; Είναι αμαρτία. Ήδη απ’ τα 90s γύριζε βιντεοκλιπάρες για τους Radiohead, τους Massive Attack και τον Nick Cave, αλλά όταν έκανε το μεγάλο βήμα στο σινεμά με το Sexy Beast του 2000 κατέστη σαφές ότι ο άνθρωπος έχει πράγματα να πει και να δείξει.

Η συνέχεια ήταν το Birth του 2004, αλλά μετά έπρεπε να περάσει σχεδόν μια δεκαετία για να κάνει ξανά με το μπαμ με το υπέροχο και mindfucking sci-fi δράμα Under the Skin με την Scarlett Johansson, μια από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες της δεκαετίας που παρεμπιπτόντως συνεισέφερε ώστε να μπει για τα καλά στο χάρτη η αγαπημένη μας εταιρία παραγωγής και διανομής, A24.

Τώρα, σχεδόν 7 χρόνια μετά, ο Glazer είναι έτοιμος να ξεκινήσει να κάνει πραγματικότητα την επόμενη ταινία του. Ήδη από πέρσι είχε ακουστεί ότι ετοίμαζε μια ταινία που θα καταπιάνεται με μια ερωτική ιστορία κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα. Ελαφριά πράγματα δηλαδή. Και χτες, λοιπόν, το Deadline μας ενημέρωσε ότι η ταινία βρήκε τον παραγωγό και τον διανομέα της ξανά στο πρόσωπο της A24, οπότε το όλο πράγμα θα αρχίσει σύντομα να παίρνει σάρκα και οστά.

Κατά τ’ άλλα, να θυμίσουμε ότι στο μεταξύ περιμένουμε και μια σειρά βασισμένη στο Sexy Beast, αλλά δυστυχώς χωρίς την εμπλοκή του ίδιου του Glazer.

Best of internet