Quantcast

Άκυρο έριξε τελικά στο Batman o Jonah Hill, αλλά την θέση του πήρε ο Paul Dano ως Riddler

THEY DRINK HIS MILKSHAKE

THE NERDSTREAM

18 Οκτωβρίου 2019

Κρίμα ρε γαμώτο, κρίμα. Πάνω που είχε ενθουσιαστεί όλο το ίντερνετ με το ενδεχόμενο να δούμε τον Jonah Hill στο ρόλο του Penguin στο επόμενο Batman, έναν ρόλο που έμοιαζε κυριολεκτικά γεννημένος για να παίξει, τελικά εκείνος πιστόλιασε την Warner χωρίς να διευκρινίσει ποτέ τους λόγους. Τουλάχιστον όμως η ταινία του Matt Reeves, σκηνοθέτη του πρώτου Cloverfield αλλά και της τίμιας τριλογίας Planet of the Apes, βρήκε γρήγορα έναν καλό, πολύ καλό αντικαταστάτη για την θέση του κακού.

Ο λόγος για τον Paul Dano, τον εξαιρετικό κι οριακά υποτιμημένο ηθοποιό που πλέον θα είναι ο νέος Riddler του κινηματογραφικού franchise του Batman. Πρόκειται φυσικά για έναν κλασικό supervillain της DC, ο οποίος στα 90s έγινε ακόμα πιο γνωστός μέσα από την καθόλου υπερβολική ερμηνεία του Jim Carrey.

Αν πάντως δεν σας λέει κάτι το όνομα του Dano, πολύ κακώς γιατί πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας παίξει σε υπέροχες ταινίες σαν το Little Miss Sunshine, το There Will Be Blood, το Meek’s Cutoff, το Looper, το Prisoners, το 12 Years a Slave, το Youth, το Swiss Army Man και το Okja, ενώ πέρσι έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Wildlife κι έπαιξε τον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο στο Escape at Dannemora. Ναι, πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό για τα 35 του χρόνια.

Κατά τ’ άλλα, το cast της ταινίας πλέον είναι πολύ καλό, αφού ήδη έχουμε τα ονόματα του Robert Pattinson ως Batman και της Zoe Kravitz ως Batwoman. Στο μεταξύ, πάμε να θυμηθούμε τον Dano σε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές για το σινεμά του 21ου αιώνα:

Best of internet