Quantcast

John Krasinski και Ryan Reynolds ετοιμάζονται να κάνουν ταινία μαζί και να γίνουν το νέο αγαπημένο μας bromance

Σόρι Jake Gyllenhaal

THE NERDSTREAM

16 Οκτωβρίου 2019

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή μερικές φορές. Ο ένας ήταν ο τυπάκος από το Two Guys, a Girl and a Pizza Place κι έπειτα κατέληξε να γίνει ο πιο αγαπημένος ηθοποιός βλάσφημης κωμωδίας αυτή τη στιγμή, έχοντας γίνει πια συνώνυμος με τον Deadpool. Ο άλλος ήταν ο τυπάκος από το The Office κι από το πουθενά έγινε action star και σκηνοθέτης εκπληκτικών ταινιών τρόμου σαν το A Quiet Place.

Τώρα, οι δύο αυτοί γλυκούληδες, δηλαδή o John Krasinski και ο Ryan Reynolds ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και μια νέα κωμωδία φαντασίας με τον τίτλο Imaginary Friend. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Reynolds ως ένας τύπος που μπορεί να βλέπει και να μιλάει σε φανταστικούς φίλους άλλων ανθρώπων (Happy! μήπως;). Δίπλα του θα είναι ο Krasinski, ο οποίος επίσης θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Κατά τ’ άλλα, ο ένας αυτόν τον καιρό ασχολείται με το sequel του A Quiet Place, ενώ ο άλλος ετοιμάζει μια κουκουρούκου περιπέτεια με καρχαρίες, βίκινγκς και ναζί. Α, κι επίσης τιζάρει την πιθανή είσοδο του στο Marvel Cinematic Universe:

Best of internet