Quantcast

To νέο Batman βρήκε την Catwoman του, κι αυτή είναι η Zoe Kravitz

Δίπλα σε Robert Pattinson και Jonah Hill, καλή φάση

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2019

Γενικά, οι μέχρι τώρα επιλογές της Warner και της DC για την επερχόμενη ταινία Batman μας προετοιμάζουν για κάτι ιδιαιτέρως ζουμερό. Η ταινία του Matt Reeves, σκηνοθέτη του πρώτου Cloverfield αλλά και της τίμιας τριλογίας Planet of the Apes, ανακοίνωσε λίγο πριν το καλοκαίρι τον πρωταγωνιστή της (τον Robert Pattinson), λίγο μετά το καλοκαίρι τον κακό της (τον Jonah Hill) και τώρα έχουμε μια ακόμα ανακοίνωση που συμπληρώνει υπέροχα την εικόνα.

Πρόκειται για την Zoe Kravitz, η οποία μάθαμε χτες ότι θα υποδυθεί τη νέα Catwoman, ακολουθώντας στα βήματα των Michelle Pfeiffer, Halle Berry και Anne Hathaway. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή βέβαια, αφού η Kravitz (κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet <3) έχει δώσει υπέροχα δείγματα γραφής στα X-Men: First Class, Mad Max: Fury Road, Big Little Lies και Dope τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, ας μην το ξεχνάμε, παίζει ήδη την Catwoman στο σύμπαν του Lego Batman, ενώ κατά τ’ άλλα τέτοια εποχή πέρσι καπάρωσε και τον πολύ προνομιούχο ρόλο να πρωταγωνιστήσει στο reboot του κλασικού High Fidelity.

Με λίγα λόγια, είναι μια καλή επιλογή και τα μέχρι στιγμής στοιχεία για την ταινία είναι σίγουρα πολύ ελπιδοφόρα, ειδικά αν τα συγκρίνουμε με τις τελευταίες παρουσίες του Batman στο DCEU, οι οποίες έμοιαζαν περισσότερο με αγγαρεία παρά με οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, απέχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι τον Ιούνιο του 2021 που σκάει η ταινία.

Best of internet