Quantcast

Έρχεται νέα ταινία Evil Dead, το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Sam Raimi

Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει κι ο Bruce Campbell

THE NERDSTREAM

7 Οκτωβρίου 2019

Και τι δεν έχει κάνει ο Sam Raimi. Βασικά, στα σχεδόν 40 χρόνια σκηνοθετικής πορείας, έχει κάνει πράγματα που θα έπρεπε καθιστούν το όνομά του πολύ πιο χιλιοτραγουδισμένο απ’ όσο είναι. Γιατί μπορεί η τελευταία του ταινία, το Oz the Great and Powerful να ήταν μεγάλη φόλα, αλλά ο σκηνοθέτης έχει βρεθεί συχνότατα αρκετά βήματα μπροστά από το υπόλοιπο Hollywood.

Ας πούμε, ήδη από το 1981 με το πρώτο Evil Dead καθορίζει όσο κανένας άλλος το comedy horror. Έπειτα, το 1990 με το Darkman φτιάχνει μια σκοτεινή και gritty υπερηρωική ιστορία πολύ πριν γίνει κουλ να κάνεις κάτι τέτοιο. Το 1998 με το A Simple Plan φτιάχνει ένα από τα καλύτερα κοινωνικά neo-noir των αμερικάνικων 90s, ενός υπο-είδους με υπέροχη άνθιση εκείνη την περίοδο. Το 2002 φτιάχνει το Spider-Man και συμβάλλει όσο λίγοι στην μεγάλη έφοδο των υπερηρώων στη μεγάλη οθόνη. Και το 2009 με το Drag Me to Hell βλέπουμε έναν βετεράνο να συνδέεται υπέροχα με την αναδυόμενη νέα χρυσή εποχή του τρόμου.

Και τώρα, ο Raimi βρέθηκε στο New York Comic Con για να προμοτάρει το επερχόμενο reboot του The Grudge (όπου είναι παραγωγός), επιβεβαιώνοντας πως έρχεται νέα ταινία στο franchise του Evil Dead, 6 χρόνια μετά το reboot του 2013. Φυσικά, αυτά καλά νέα, αλλά έχουν ένα μεγάλο κενό. Τον Bruce Campbell. Ναι, ο ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο του Ash Williams δήλωσε πως δεν θα ξαναπαίξει σε ταινία ή σειρά Evil Dead μετά την περσινή ακύρωση του τηλεοπτικού Ash vs. Evil Dead.

Παρόλα αυτά, ο Raimi (ο οποίος θα είναι παραγωγός και γενικός επιβλέπων στην ταινία) δήλωσε πως ελπίζει ότι ο Campbell θα αναθεωρήσει και θα επιστρέψει ξανά ως Ash. Ένας τρόπος υπάρχει να μάθουμε τι θα γίνει, κι αυτός είναι απλά να περιμένουμε.

Best of internet