Quantcast

To Jurassic World 3 βαράει τιλτ νοσταλγίας φέρνοντας πίσω Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum

Έτοιμο το reunion του 1993

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2019

Λοιπόν, μπορεί να έχουμε να δούμε πραγματικά καλή Jurassic Park ταινία από το λαϊκό αριστούργημα του Steven Spielberg το 1993, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Hollywood σκοπεύει να σταματήσει να βγάζει δεινοσαυροταινίες σύντομα. Κι ο βασικός λόγος γι’ αυτό είναι ότι τα πρόσφατα Jurassic World και Fallen Kingdom έχουν βγάλει μαζί σχεδόν 3 δις δολάρια (!) στο παγκόσμιο box office, πράγμα που απ’ όσο γνωρίζουμε αρέσει πολύ στα κινηματογραφικά στούντιο.

Με το Jurassic World 3 να ετοιμάζεται λοιπόν, ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow παραβρέθηκε σε μια προβολή του Jurassic World που διοργάνωσε το Collider στο Λος Άντζελες κι εκεί αποκάλυψε πως η νέα ταινία θα περιέχει μεταξύ άλλων την επιστροφή των Laura DernSam Neill και Jeff Goldblum στους ρόλους που αγαπήσαμε ως παιδιά από την πρώτη ταινία. Από τότε οι Dern και Neill είχαν εμφανιστεί στο Jurassic Park 3 του 2001 ενώ ο Goldblum είχε μια μικρή εμφάνιση στο περσινό Fallen Kingdom.

Σύμφωνα με τον Trevorrow, όμως, αυτήν την φορά δεν μιλάμε για cameos αλλά για πραγματικούς, μεγάλους ρόλους, οπότε αναμένεται να καταλάβουν ένα αξιοσέβαστο μέρος του screentime της ταινίας που έρχεται τον Ιούνιο του 2021. Κατά τ’ άλλα, ο Trevorrow μέσα στο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και το μικρού μήκους φιλμ Battle at Big Rock που τοποθετείται στο σύμπαν του Jurassic Park και το οποίο μπορείτε να δείτε ολόκληρο εδώ:

Τέλος, θα θέλαμε να στρέψουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι υπήρξε ένα γιγάντιο άγαλμα του Jeff Goldblum στην διάσημη περιβολή του από το Jurassic Park στο Λονδίνο, γιατί υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να σας έχει διαφύγει. Κρίμα είναι.

Best of internet