Quantcast

Uncut Gems: Ο Adam Sandler βαράει τσίτες στο trailer της νέας ταινίας των δημιουργών του Good Time

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ΠΟΛΥ καλύτερος στους δραματικούς ρόλους

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2019

Τις προάλλες που ο Adam Sandler είχε τα γενέθλιά του κι έκλεισε τα 53 χρόνια ζωής, σημειώσαμε το εξής: Πότε θα καταλάβει επιτέλους ότι στους κλασικούς κωμικούς Adam Sandler ρόλους είναι σκέτο κριντζ ενώ στους «σοβαρότερους» ρόλους είναι υπέροχος ώστε να τους κάνει συχνότερα; Τα παραδείγματα είναι πολλά: Punch-Drunk Love, Reign Over Me, Funny People, The Meyerowitz Stories. Ε, σε αυτά θα προστεθεί σύντομα κι άλλο ένα.

Το Uncut Gems των αδερφών Safdie (που έφτιαξαν πρόπερσι το υπέροχο Good Time, μια από τις αγαπημένες μας ταινίες για το 2017) έκανε την φεστιβελική του πρεμιέρα πριν από λίγες βδομάδες στο Telluride κι απέσπασε αποθεωτικές κριτικές, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή μας ότι θα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του 2019. Και τώρα καθώς η ταινία ετοιμάζεται να βγει το Δεκέμβριο στις αίθουσες, έχουμε και το πρώτο trailer όπου ο Sandler βαράει τρελές τσίτες. Απολαύστε:

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει από την λατρεμένη Α24 που μας έχει δώσει πολλά, πάρα πολλά κινηματογραφικά διαμάντια μέσα στην τελευταία δεκαετία. Και τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε μια εύφημο μνεία στο γεγονός ότι μπορεί ο Sandler να μας έχει κριντζάρει ανελέητα κατά καιρούς με τις κωμωδίες του, αλλά ταυτόχρονα έχει αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για μια από τις καλύτερες σελίδες στο Facebook.

Best of internet