Quantcast

Ψήνονται να επιστρέψουν στο MCU οι αδερφοί Russo, αλλά μόνο αν τους δώσουν το Fantastic Four

ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι ιλιγγιώδης η πορεία που έχουν διαγράψει την τελευταία δεκαετία οι αδερφοί Russo. Μέχρι το 2014, τους ξέραμε πρωτίστως ως σκηνοθέτες (κι άρα σημαντικούς διαμορφωτές της ταυτότητας) των Arrested Development και Community. Πέρα απ’ την καταπληκτική δουλειά που είχαν κάνει εκεί, είχαν γυρίσει και δύο μετριότατες κινηματογραφικές κωμωδίες: το Welcome to Collinwood και το You, Me, and Dupree. Και σήμερα είναι ίσως οι πιο περιζήτητοι blockbuster σκηνοθέτες στο Hollywood.

Έπειτα εξέπληξαν τους πάντες φτιάχνοντας ένα εκπληκτικό The Winter Soldier, ένα εντυπωσιακό αλλά άνισο Civil War, ένα συγκλονιστικό Infinity War κι ένα φαντασμαγορικό Endgame. Σα να λέμε: τα ισοπέδωσαν όλα οι άνθρωποι. Κι ενώ το Phase 4 του Marvel Cinematic Universe δεν περιλαμβάνει κάποια ταινία τους, οι ίδιοι δεν έχουν διαγράψει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν κάποια στιγμή στον superhero κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, μίλησαν στο SYFY κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Τορόντο κι αποκάλυψαν λίγο-πολύ ότι θα επέστρεφαν τρέχοντας στην Marvel αν τους έδινε να σκηνοθετήσουν ένα Fantastic Four, σημειώνοντας πως ήταν οι αγαπημένοι τους υπερήρωες όταν ήταν παιδιά. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε και να γίνει πραγματικότητα, δεδομένου ότι η Disney έχει εξαγοράσει πλέον την Fox, οπότε οι Fantastic Four θα μπορούσαν υπό όρους να ενσωματωθούν στο MCU.

Από εμάς είναι ναι, φυσικά, αλλά αν μας ρωτάτε τότε θα προτιμούσαμε το επόμενο πράγμα που θα κάνουν οι αδερφοί Russo είναι μια ταινία Community γιατί SIX SEASONS AND A MOVIE ΓΤΧ.

Best of internet