Quantcast

Ήδη ψημένος για sequel του Joker είναι ο σκηνοθέτης του, εφόσον είναι μέσα κι ο Joaquin Phoenix φυσικά

Ακόμα δεν έχει βγει η ταινία κι ήδη το hype είναι στο θεό

THE NERDSTREAM

22 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, θα γίνει χαμός με το Joker. Το υπογράφουμε. Ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα η ταινία, κι ήδη συζητιέται φουλ για τα Όσκαρ ενώ ο Joaquin Phoenix ήδη πήρε το πρώτο βραβείο ερμηνείας από το Φεστιβάλ του Τορόντο για τον ρόλο του. Και τώρα, ήδη αρχίζουν οι συζητήσεις για ενδεχόμενο sequel.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips, στο GamesRadar, ο ίδιος είναι ήδη φουλ ψημένος για μια κινηματογραφική συνέχεια του Joker που, αν πιστέψουμε τα όσα έχουμε ακούσει, μοιάζει περισσότερο με μια σκορσεζική ταινία τύπου Taxi Driver και King of Comedy παρά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του supervillain στη μεγάλη οθόνη. Και λογικό, αν σκεφτούμε ότι στην αρχή ο ίδιος ο Martin Scorsese ήταν παραγωγός της ταινίας – αν και στη συνέχεια αποχώρησε λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Phillips είπε ότι θα έκανε οτιδήποτε με τον Phoenix ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κανένας ηθοποιός σαν αυτό. Και παρόλο που δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον κ. Phoenix ώστε να συνεργαστούμε μαζί του, τον πιστεύουμε απολύτως. Τέλος, πρόσθεσε ότι αν η ταινία πάει καλά στο box office κι η Warner τους το προτείνει, είναι σίγουρος πως θα μπορέσουν να φτιάξουν ένα καλό sequel.

Από μια μεριά, το μόνο που θα μας ανησυχούσε στην ταινία είναι ο ίδιος ο Phillips, αφού μέχρι τώρα η βασική του συνεισφορά στο σινεμά ήταν οι ταινίες The Hangover, αλλά από την άλλη σκεφτόμαστε ότι κι ο σεναριογράφος του Hangover φέτος έφτιαξε το Chernobyl. Σε κάθε περίπτωση, θα το δούμε στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 31 Αυγούστου και θα σας ενημερώσουμε άμεσα σχετικά με τα πορίσματα της έρευνάς μας. Κατά τ’ άλλα, την ταινία την περιμένουμε στις αίθουσες αρχές Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, πάμε άλλη μία το trailer:

Best of internet