Quantcast

Marriage Story: Η Scarlett Johansson κι ο Adam Driver μαζί στην απόλυτη ταινία χωρισμού του 2019

Η νέα ταινία του Noah Baumbach έχει τα πρώτα της δύο trailers μαζί

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, ναι, αυτή είναι μια ταινία που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε. Πρώτον, την γράφει και την σκηνοθετεί ο indie λατρείας Noah Baumbach, που στο παρελθόν μας έχει δώσει The Squid and the Whale, Greenberg και Francis Ha μεταξύ άλλων. Δεύτερον, στο πρωταγωνιστικό δίδυμο έχουμε Scarlett Johansson και Adam Driver, δηλαδή δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους. Τρίτον, μια ωραία ταινία χωρισμού ποτέ δεν πάει χαμένη.

Έτσι, έχουμε το Marriage Story, το οποίο θα είναι μια δραματική κωμωδία για ένα αντρόγυνο με ένα παιδί που οδεύει ευθέως προς τον χωρισμό. Είναι κάτι τρομερά πρωτότυπο; Όχι. Είναι κάτι που θέλουμε να δούμε; Σίγουρα ναι. Κι ο Baumbach είπε να εξερευνήσει και τις δύο πλευρές του χωρισμού, βγάζοντας μαζί όχι ένα αλλά δύο trailers προκειμένου να δούμε την οπτική γωνία και των δύο εμπλεκόμενων μερών:

Το Marriage Story θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας μέσα στον μήνα, ενώ αργότερα θα πάει στο Netflix, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα περάσει κι από τις αίθουσες καθόλου. Για την ιστορία, είναι η δεύτερη ταινία του δημιουργού με την streaming πλατφόρμα, μετά το πολύ όμορφο The Meyerowitz Stories (New and Selected) του 2017.

Best of internet