Quantcast

Αυτό είναι το trailer για το νέο ταινιάκι του Λάνθιμου, κι είναι ακριβώς τόσο Λάνθιμος όσο περιμέναμε

Το Nimic με τον Matt Dillon κάνει πρεμιέρα αυτήν την βδομάδα

THE NERDSTREAM

9 Αυγούστου 2019

Έστω ότι είσαι ο Γιώργος Λάνθιμος. Έχεις σαρώσει τα πάντα με το The Favourite μέσα στον τελευταίο χρόνο. Τι κάνεις μέχρι να αρχίσεις γυρίσματα για την επόμενη ταινία σου; Ξεκουράζεσαι; Όχι. Πρώτα παίρνεις αμπάριζα και φωτογραφίζεις ό,τι βρεθεί στο δρόμο σου για οίκους μόδας και περιοδικά, και μετά φτιάχνει μια νέα μικρού μήκους ταινία για το κέφι.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, λοιπόν, αυτό το ταινιάκι είναι το Nimic, στο οποίο ο Λάνθιμος κάνει σεναριακό reunion με τον Ευθύμη Φιλίππου(σταθερό συν-σεναριογράφο σχεδόν όλων των υπόλοιπων ταινιών του), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Matt Dillon που τελευταία φορά είδαμε στο The House That Jack Built του Lars von Trier. Μαζί του θα πρωταγωνιστεί επίσης η Δάφνη Πατακιά ενώ στο μοντάζ θα βρίσκεται κλασικά ο σταθερός συνεργάτης του, Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Τώρα, το IndieWire μας έδωσε αποκλειστικά το trailer της ταινίας μαζί με μια σειρά από αποκλειστικές φωτογραφίες. Δείτε τα όλα εδώ.

Κατά τ’ άλλα, ξέρουμε ότι θα έχει διάρκεια 12 λεπτών κι ότι θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο που πραγματοποιείται από τις 7 μέχρι τις 17 Αυγούστου, όπου και θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Best of internet