Quantcast

Andy Serkis σκηνοθέτη και Tom Hardy σεναριογράφο θα έχει το Venom 2

Κι άρα έχει και την προσοχή μας

THE NERDSTREAM

7 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, δεν θα πούμε ψέματα, μεταξύ μας είμαστε. Το Venom δε μας άρεσε. Ήταν προχειροφτιαγμένο, ασυνάρτητο, δεν ήξερε τι είδους ταινία ήθελε να είναι, κι είχε ένα και μοναδικό πολύ δυνατό ατού: τον Tom Hardy. Καλός ήταν, όπως πάντα, αλλά αυτή δεν αρκεί για να σηκώσει μια μέτρια superhero ταινία βγαλμένη από τα πέτρινα χρόνια του υπερηρωικού σινεμά.

Στο μεταξύ, βέβαια, προφανέστατα η Sony ξεκίνησε ήδη να φτιάχνει το sequel, αφού έτσι κι αλλιώς μας χρώσταγε κι έναν Woody Harrelson ως Carnage, όπως είχε τιζάρει ήδη πριν δούμε την ταινία ακόμα. Και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ήρθε κι η επίσημη επιβεβαίωση ότι ο Tom Hardy θα επαναλάβει τον ρόλο του Eddie Brock.

Μέσα στη βδομάδα, τα νέα για το Venom 2 λοιπόν άρχισαν να πέφτουν βροχή. Πρώτα, ήρθε η ανακοίνωση ότι ο Andy Serkis, δηλαδή ο μεγαλειώδης motion capture καλλιτέχνης που λατρέψαμε ως Gollum στο Lord of the Rings κι ως Caesar στην reboot τριλογία Planet of the Apes, θα αναλάβει την σκηνοθεσία. ΟΚ, τα πρώτα του δύο βήματα στην σκηνοθεσία με το Breathe και το Mowgli δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά κάποια στιγμή θα τον βρει κι εκεί τον δρόμο του.

Έπειτα, ο ίδιος ο Serkis μίλησε στο GameSpot κι αποκάλυψε ότι ο Hardy θα έχει ΚΑΙ ρόλο σεναριογράφου στο sequel, από κοινού με την Kelly Marcel που έγραψε την πρώτη ταινία μαζί με τους Jeff Pinkner και Scott Rosenberg. Γενικά, η παρουσία της Marcel μας είχε ανησυχήσει ήδη από την πρώτη ταινία γιατί μιλάμε για την σεναριογράφο του Fifty Shades of Grey που να πάρει η οργή. Από την άλλη, η παρουσία του Hardy στο σενάριο μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού ήταν εκείνος που ήθελε να πάρει μια πιο κωμική στροφή ο Venom, δίνοντάς μας έτσι μερικές από τις λίγες πραγματικά απολαυστικές σκηνές της ταινίας.

Ούτως ή άλλως, έχουμε ακόμα έναν χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 που κυκλοφορεί η ταινία, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet