Quantcast

ΠΡΟΦΑΝΩΣ κι ο Taika Waititi θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το Thor 4

Ας τόλμαγε να το κάνει κανένας άλλος δηλαδή

THE NERDSTREAM

17 Ιουλίου 2019

Έχουμε εκφράσει πολλάκις και ποικιλοτρόπως την αγάπη μας για τον Taika Waititi σ’ αυτό εδώ το site, οπότε επιτρέψτε μας μόνο να κάνουμε ένα γρήγορο recap. Από τις υπέροχες indie ταινίες στη Νέα Ζηλανδία μέχρι το μεγάλο μπαμ με το What We Do in the Shadows κι από το Thor: Ragnarok μέχρι τα τηλεοπτικά Wellington Paranormal και What We Do in the Shadows, ο Waititi είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που παίζουν αυτή τη στιγμή στο μαζικό σινεμά. Τέλος.

Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο θεούλης είχε αρνηθεί να γυρίσει το επόμενο Guardians of the Galaxy λόγω της μαλακίας της Disney με τον James Gunn, τώρα μαθαίνουμε ότι ο Waititi ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το Thor 4, δηλαδή το sequel μιας από τις καλύτερες ταινίες στο Marvel Cinematic Universe.

Προφανώς, ένα ερώτημα είναι ο ίδιος ο χαρακτήρας του Thor, αφού με βάση τα όσα είδαμε στο φετινό Endgame φάνηκε να κολλάει περισσότερο με τους Guardians of the Galaxy, οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα δούμε πρώτα το ένα ή το άλλο sequel. Σε κάθε περίπτωση, με Gunn και Waititi το πράγμα είναι σε καλά χέρια.

Σε άλλα νέα, ευτυχώς το χολιγουντιανό remake του Akira που ήταν να αναλάβει ο Waititi μπήκε στο ράφι προς το παρόν, ενώ κατά τ’ άλλα ο μαν δουλεύει πάνω στο Jojo Rabbit και (λογικά) στο τηλεοπτικό remake του Time Bandits του Terry Gilliam.

Α, επίσης, το ξέρετε ότι ο Waititi έκανε την φωνή του Korg, έτσι;

Best of internet