Quantcast

Έφτασε η ώρα για την επόμενη ταινία του David Fincher, με πρωταγωνιστή τον λατρεία Gary Oldman

Και, ναι, προφανώς θα είναι στο Netflix

THE NERDSTREAM

11 Ιουλίου 2019

Η αλήθεια είναι πως ήταν μια μεγάλη νίκη για το Netflix το γεγονός ότι έχει πάρει εργολαβία τόσα πολλά πρότζεκτ ενός από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Ναι, προφανώς μιλάμε για τον David Fincher και, ναι, προφανώς αναφερόμαστε στο γεγονός ότι έχει αναλάβει τα House of Cards, Mindhunter και Love, Death and Robots για λογαριασμό της streaming πλατφόρμας.

Και τώρα, λοιπόν, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του απόπειρα στη μεγάλη οθόνη με το Gone Girl, ο Fincher συνεργάζεται ξανά με το Netflix για τη νέα του ταινία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η ταινία θα ονομάζεται Mank και θα αφηγείται την ιστορία του σεναριογράφου του Citizen Kane, δηλαδή του Herman Mankiewicz, κατά την διάρκεια της παραγωγής της ταινίας στο ταραγμένο Χόλιγουντ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον πατέρα του σκηνοθέτη, Jack Fincher, πριν τον θάνατό του το 2003, ενώ ο πρωταγωνιστικός ρόλος θα πάει στον υπερλατρεμένο Gary Oldman. Όπως καταλαβαίνετε, με τέτοιο σκηνοθέτη, πρωταγωνιστή και θέμα η ταινία στοχεύει καρφί για τα Όσκαρ, μιας κι απ’ ό,τι φαίνεται το Netflix γλυκάθηκε από την οσκαρική και όχι μόνο επιτυχία του Roma πέρσι.

Κατά τ’ άλλα, ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα όσον αφορά το υπόλοιπο καστ (για παράδειγμα, ποιος σκληρός καριόλης θα παίξει τον Orson Welles) ή το πότε αναμένεται η ταινία στις οθόνες και τις αίθουσες, οπότε περιμένουμε.

Best of internet