Quantcast

Καμία σχέση με τα κόμιξ δεν θα έχει ο Joker του Joaquin Phoenix

Πράγμα καλό, αν μας ρωτάτε

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2019

Αν υπάρχει μια υπερηρωική ταινία για την οποία είμαστε τίγκα hyped φέτος στην μετά-Endgame εποχή, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το επερχόμενο Joker φίλες και φίλοι. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για τον κατά πάσα πιθανότητα καλύτερο villain στην ιστορία των υπερηρωικών κόμιξ αλλά και γιατί θα τον υποδυθεί ο Joaquin Phoenix, δηλαδή ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Κι ενώ οι πρώτες φώτο και το πρώτο teaser trailer μας έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένους μέχρι τώρα, αυτές τις μέρες ο σκηνοθέτης ταινίας, Todd Philips, μίλησε στο περιοδικό Empire κι αποκάλυψε μια σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα για το Joker.

Αρχικά, επιβεβαίωσε την φήμη ότι η ταινία δεν θα έχει καμία σχέση με τις ιστορίες Joker που γνωρίζουμε από τα κόμιξ αλλά θα είναι κάτι τελείως πρωτότυπο, πράγμα το οποίο εγκρίνουμε τα μάλα. Έπειτα, ανέφερε πως η ταινία θα είναι ένα origin story αλλά με ουσιαστικό τρόπο, δηλαδή θα επεξεργαστεί στα σοβαρά την ιστορία ενός ανθρώπου που καταλήγει να γίνει ο Joker σε μια φάση της ζωής του.

Γενικά όλα αυτά ακούγονται πολύ ευπρόσδεκτα, ειδικά μετά το φιάσκο του Jaret Leto στον ρόλο του Joker στο Suicide Squad, κι η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να δούμε την ταινία στις 3 Οκτωβρίου – με τις φήμες να μιλάνε για παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας.

Κατά τ’ άλλα, τσεκάρετε εδώ την εξωφυλλάρα από το τελευταίο τεύχος του Empire:

Best of internet