Quantcast

Έρχεται νέο Halloween το 2020, γιατί σιγά μην άφηναν μια καλή ταινία χωρίς sequel

Έτσι ξηγιούνται, τέτοιοι είναι

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2019

Αγαπάτε κάτι, φίλες και φίλοι; Σας άρεσε μία ταινία; Λατρέψατε μια σειρά; Ατυχήσατε, τώρα θα σας μπουκώσουν με περισσότερο απ’ αυτό για πάντα μέχρι να βλαστημήσετε την ώρα και τη στιγμή που πατήσατε το κουμπί ή αγοράσατε το εισιτήριο. Έτσι είναι η ζωή ο καπιταλισμός, κρίμα.

Πέρσι το φθινόπωρο, το νέο Halloween έκανε την έκπληξη αποτελώντας μία από τις ελάχιστες αναβιώσεις παλιότερου franchise που κατάφερε να αποδειχθεί μια αξιοπρεπής ταινίας. Καλογραμμένη, καλογυρισμένη, αυτοτελής. Θα το άφηναν έτσι, όμως, τα κινηματογραφικά στούντιο; Μπα, μάλλον όχι. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε το 2020 να δείτε ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Michael Myers και την Laurie Strode να κυνηγιούνται σα το σκύλο με τη γάτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Collider, η εταιρία παραγωγής που έχει γίνει ψιλο-συνώνυμη με την horror αναβίωση τα τελευταία χρόνια, η Blumhouse δηλαδή, ήδη ξεκίνησε να ετοιμάζει το sequel, με την Jamie Lee Curtis να έχει συμφωνήσει να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία. Ταυτόχρονα, ο μεγάλος John Carpenter αναμένεται επίσης να επιστρέψει ως executive producer.

Για την ιστορία, το Halloween έβγαλε 255 ζουμερά εκατομμύρια δολάρια με μπάτζετ κάπου ανάμεσα στα 10 με 15 εκ. δολάρια, πράγμα που προφανώς τους άνοιξε την όρεξη.

Best of internet