Quantcast

Το Murder Mystery σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix, γιατί μάλλον έχουμε ακόμα 2002

Δηλαδή η τελευταία φορά που θα μπορούσε να ενθουσιαστεί κάποιος με μια κωμωδία Adam Sandler και Jennifer Aniston

THE NERDSTREAM

19 Ιουνίου 2019

Ρε σόρι, πραγματικά τώρα, άμα σας λέγαμε ότι εν έτει 2019 η πιο πετυχημένη ταινία στο Netflix, την σύγχρονη streaming πλατφόρμα που ήρθε να κάνει disrupt στην παραδοσιακή διασκέδαση του σινεμά και της τηλεόρασης, θα γινόταν μια κωμωδία με τον Adam Sandler και τη Jennifer Aniston, τότε η απάντησή σας θα έπρεπε να είναι μία και μόνο μία:

Αυτό συνέβη όμως, αγαπητέ αναγνώστη. Μπορεί γενικά το Netflix να είναι μνημειωδώς αδιαφανές όσον αφορά τα στοιχεία τηλεθέασης των σειρών και των ταινιών του, αλλά αυτή την φορά είπε να κάνει μια εξαίρεση ανακοινώνοντας τα ρεκόρ που έσπασε το Murder Mystery. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα δημοσίευσε χτες το εξής tweet:

Με λίγα λόγια, 31 εκατομμύρια άνθρωποι είδανε μέσα σε ένα σαββατοκύριακο την ταινία του Sandler και της Anniston, δύο 100% relevant κωμικών ηθοποιών, η οποία σημειωτέον στο IMDb έχει τη βαθμολογία κοινού 6,1/10 και στο Rotten Tomatoes προσεγγίζει των μέσο όρο των κριτικών που αγγίζει το 4,6/10. Για την ιστορία, τα προηγούμενα στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει η πλατφόρμα αφορούσαν το Triple Frontier που συνολικά έφτασε τα 52 εκ. μέσα σε ένα μήνα και το Umbrella Academy που το είδανε 45 εκ. άνθρωποι μέσα σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Αν έχετε κάποια περιέργεια για την ταινία, ιδού το trailer:

Best of internet