Quantcast

Ο Quentin Tarantino αποκαλύπτει την αγαπημένη του ταινία Marvel, προφανώς διαλέγει την πιο ταραντινική

Πρόκειται περί αληθινού μερακλέως

THE NERDSTREAM

11 Ιουνίου 2019

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για τους μεγάλους σκηνοθέτες της εποχής μας να κράζουν τις superhero ταινίες που βγαίνουν με ρυθμούς πολυβόλου εδώ και μια δεκαετία. Το έχει κάνει ο James Cameron. Το έχει κάνει David Fincher. Ξέρετε ποιος δεν θα το κάνει ποτέ όμως; Ο Quentin Tarantino φυσικά.

Ο γνωστός μπερμπάντης σκηνοθέτης που επιστρέφει φέτος με το Once Upon a Time in Hollywood μίλησε αυτές τις μέρες με το Empire Magazine και όχι μόνο δε σνόμπαρε το superhero σινεμά αλλά αποκάλυψε πως αυτόν τον καιρό το έχει ρίξει στο binge-watching των ταινιών Marvel που είχε χάσει ώστε να μπορέσει να δει σαν άνθρωπος το Avengers: Endgame.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία 4 χρόνια δεν παρακολουθούσε τόσο στενά το Marvel Cinematic Universe με αποτέλεσμα να μείνει πίσω, προσθέτοντας πως οι μόνες ταινίες υπερηρώων που είδα πρόσφατα στα σινεμά ήταν το Wonder Woman και το Black Panther. Εκεί λοιπόν ήταν που πρόσθεσε πως η τελευταία ταινία MCU που είδε ήταν το Thor: Ragnarok, σημειώνοντας πως όχι μόνο το λάτρεψε αλλά έγινε κι η αγαπημένη του ταινία Marvel.

Καθόλου δεν μας εντυπωσιάζει βέβαια, δεδομένου πως ο Taika Waititi που γύρισε την ταινία (κι ο οποίος μας έχει χαρίσει επίσης το What We Do in the Shadows μεταξύ πολλών άλλων) έχει μια αίσθηση του χιούμορ και του ρυθμού που λογικό ήταν να σαγηνεύσει τον Tarantino, ο οποίος, για την ιστορία, ήθελε διακαώς να φτιάξει μια ταινία Luke Cage στα 90s.

Best of internet