Quantcast

Η Margot Robbie έγραψε fan letter στον Quentin Tarantino, δύο χρόνια μετά πρωταγωνιστεί στην ταινία του

Η ανυπομονησία μας για το Once Upon a Time in Hollywood έχει πάρει τιτάνιες διαστάσεις

THE NERDSTREAM

10 Ιουνίου 2019

Αν υπάρχει ένα μάθημα που θέλουμε να πάρετε απ’ αυτό εδώ το άρθρο, φίλες και φίλοι, είναι πως δεν πρέπει ποτέ και σε καμία περίπτωση να απογοητεύεστε, να τα παρατάτε, να παραιτήστε από τα όνειρά σας. Γιατί κάποια στιγμή, ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξετε κι εσείς να σφάζετε ή να σφάζεστε σε μια ταινία του Quentin Tarantino.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Τα λέμε γιατί αυτές τις μέρες μάθαμε το πώς η Margot Robbie βρέθηκε να παίζει την Sharon Tate στο πολυαναμενόμενο Once Upon a Time in Hollywood του Αμερικάνου σκηνοθέτη. Μιλώντας με την Vogue, η Robbie μας είπε ότι λίγο-πολύ αυτοπροτάθηκε η ίδια για την θέση της πρωταγωνίστριας στην επόμενη ταινία του Tarantino.

Για την ακρίβεια, όντας χρόνια τώρα fan του (όπως κι ο υπόλοιπος πλανήτης), η ηθοποιός αποφάσισε να του στείλει ένα fan letter δηλώνοντας την διαθεσιμότητά της για συνεργασία μαζί του. Συγκεκριμένα, αφού είδε το πρώτο cut του I, Tonya (όπου η ερμηνεία της ήταν κατά γενική ομολογία υπέροχη), η Robbie ένιωσε πως ήταν πλέον αρκετά καλή ηθοποιός κι έγραψε στον Tarantino: “λατρεύω τις ταινίες σας και θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω μαζί σας με κάποια ιδιότητα – ή με οποιαδήποτε ιδιότητα”.

Το timing προφανώς ήταν μαγευτικό, αφού ο σκηνοθέτης έψαχνε ήδη ηθοποιό για τον ρόλο της Tate, οπότε το πράγμα έδεσε μια χαρά για όλους. Κατά τ’ άλλα, πέρα από το Once Upon a Time in Hollywood, εμείς περιμένουμε φουλ και την περίπου-solo ταινία της Robbie ως Harley Quinn, το Birds of Prey δηλαδή.

Best of internet