Quantcast

Όσα παραπάνω μαθαίνουμε για τη νέα ταινία του Christopher Nolan, τόσο περισσότερο ενθουσιαζόμαστε

Έχουμε τίτλο, έχουμε και τα πρώτα στοιχεία της πλοκής

THE NERDSTREAM

23 Μαΐου 2019

Κάθε φορά που βγάζει μια νέα ταινία ο Christopher Nolan, αυτό αποτελεί event. Άσχετα αν τελικά σου αρέσει ή όχι η ταινία, είναι αδύνατον να αμφισβητήσεις ότι είναι ένας από τους λίγους σκηνοθέτες που ο κόσμος περιμένει πάντα τη νέα ταινία του με κομμένη την ανάσα.

Και τώρα, δύο χρόνια μετά το Dunkirk, έφτασε η ώρα να μπούμε πάλι σε mood αναμονής για το επόμενο πρότζεκτ του Nolan. Πρώτα απ’ όλα, το Γενάρη μάθαμε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020, και στη συνέχεια άρχισε να μαθαίνεται το φοβερό καστ: Πρώτος ανακοινώθηκε ο John David Washington, γιος του μεγάλου Denzel και πρωταγωνιστής του περσινού BlacKkKlansman. Έπειτα, μαθεύτηκε ότι μαζί του θα βρίσκεται η Elizabeth Debicki, η οποία ήταν υπέροχη πέρσι στο Widows, αλλά κι ο Robert Pattinson του Twilight που τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο υπέροχες επιλογές, παίζοντας σε ταινιάρες σαν το Good Time και το High Life.

Χτες, λοιπόν, το Variety έδωσε αποκλειστικά στη δημοσιότητα μερικά νέα στοιχεία για την ταινία. Πρώτον, ο τίτλος της θα είναι Tenet, δηλαδή Δόγμα ή Αξίωμα ελληνιστί. Δεύτερον, το Tenet θα είναι ένα μεγαλειώδες action blockbuster, όπως είχε μαθευτεί ήδη, αλλά το νέο στοιχείο είναι πως η ιστορία του θα τοποθετείται στον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας – γεγονός που εξηγεί και το ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε 7 χώρες.

Αυτά προς το παρόν, και μετράμε ήδη αντίστροφα μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Best of internet