Quantcast

Ένας απ’ τους Lonely Island θα σκηνοθετήσει ταινία Τσιπ και Ντέιλ, and we jizzed in our pants

Δεν περιμέναμε να το πούμε αυτό, αλλά ψηνόμαστε φουλ

THE NERDSTREAM

20 Μαΐου 2019

Όταν έρθει το τέλος του κόσμου κι ο κόσμος καταστραφεί, φίλες και φίλοι, όταν δηλαδή θα επισκεφτεί ένας ανώτερος εξωγήινος πολιτισμός τον ρημαγμένο πλανήτη μας προκειμένου να καταλάβει τι σόι άνθρωποι ήμασταν, τότε ελπίζουμε ότι επιτέλους κάποιος θα εκτιμήσει πραγματικά τους Lonely Island γι’ αυτό που ήταν: οι σπουδαιότεροι καλλιτέχνες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Κι ενώ το απόλυτο συγκρότημα/happy-place μας έχει δυστυχώς αραιώσει τις εμφανίσεις του (με τον Andy Samberg τουλάχιστον να συνεχίσει να μας σαγηνεύει στο Brooklyn Nine-Nine), μια είδηση ήρθε μέσα στο σαββατοκύριακο προκειμένου να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ληθαργικού σύγχρονου καλλιτεχνικού κόσμου.

Εδώ και κάμποσο καιρό, η Disney ετοιμάζει μια νέα live-action/CGI ταινία Chip ‘n’ Dale, θέλοντας να δώσει στα συμπαθέστατα σκιουράκια που μας μεγάλωσαν μια νέα, meta, ειρωνική, ανατρεπτική ματιά. Κι όπως μας ενημέρωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, την σκηνοθεσία του Chip ‘n Dale: Rescue Rangers θα αναλάβει ο Akiva Schaffer, δηλαδή το 1/3 των Lonely Island, ο οποίος έχει συν-σκηνοθετήσει την πλειοψηφία των music videos του γκρουπ αλλά και την ταινία τους, Popstar: Never Stop Never Stopping.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράματα γι’ αυτό το ανίερο πρότζεκτ, αλλά είμαστε σίγουροι πως αν υπάρχει κάποιος ικανός να φτιάξει μια καλή ταινία με τους Chip ‘n’ Dale τότε είναι ο σκηνοθέτης αυτού του έπους:

 

Best of internet