Quantcast

Επιτέλους, έρχεται στ’ αλήθεια το sequel του γαμημένου Kung Fury

Κι εμείς απορούμε πώς αντέξαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτό

THE NERDSTREAM

17 Μαΐου 2019

Αυτά είναι ακριβώς εκείνα τα νέα που έχουν την δυνατότητα να μας φτιάξουν την μέρα για τα επόμενα λεπτά, πριν επιστρέψουμε ξανά στη διαπίστωση ότι ο κόσμος είναι μια χωματερή χωρίς νόημα κι ελπίδα. Μέχρι τότε, όμως, αγαλλιάστε: ο βασιλιάς της ιντερνετικής καλτίλας, το Kung Fury, αποκτάει επιτέλους στ’ αλήθεια το μεγάλου μήκους κινηματογραφικό του sequel.

Ήταν 2015 όταν έσκασε μύτη από το πουθενά το μικρού μήκους retro διαμάντι στο YouTube, κι από τότε λίγα πράγματα έχουν καταφέρει να πάρουν την θέση που κατέκτησαν στην καρδιά μας οι δεινόσαυροι με μάτια laser κι οι vikings με γκάνια καθώς ένας μπάτσος kung fu κυνηγάει τον Χίτλερ υπό τους ήχους του ξέφρενου synthwave soundtrack της σειράς. Βασικά, τα είπαμε και μερακλώσαμε, οπότε δείτε το άλλη μία κι επιστρέφουμε μετά από μισή ώρα:

Κι ενώ, λοιπόν, πέρσι το χειμώνα μάθαμε ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα sequel με τον λατρεμένο Michael Fassbender, ξαφνικά έπεσε σιγή ασυρμάτου και το πρότζεκτ δεν μπήκε ποτέ πραγματικά μπροστά. Μέχρι χτες, φίλες και φίλοι, που το Hollywood Reporter μας ενημέρωσε πως το Kung Fury 2 βρήκε χρηματοδότηση στο Φεστιβάλ των Καννών και πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στο καλοκαίρι.

Και ναι, δίπλα στον Fassbender θα βρίσκεται ο Arnold Schwarzenegger. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Best of internet