Quantcast

Το Wonder Woman 1984 θα είναι σαν sequel, αλλά δεν θα είναι sequel

Τι θα είναι δηλαδή Βίρνα;

THE NERDSTREAM

15 Μαρτίου 2019

Πολύ συχνά, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, όταν έχουμε μια ταινία η οποία ακολουθείται από μια άλλη ταινία, με τους ίδιους ήρωες σε μια νέα περιπέτεια κι έναν ελαφρώς τροποποιημένο τίτλο, αυτό το πράμα εμείς τα τσακάλια του κινηματογράφου το ονομάζουμε sequel. Αλλά μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά πια.

Αντιθέτως, λοιπόν, ο παραγωγός Charles Roven (που συμμετείχε στο Wonder Woman, την Batman τριλογία του Christopher Nolan και το Justice League) μας λέει πως η σκηνοθέτιδα Patty Jenkins έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό της για το Wonder Woman 1984, δηλαδή την δεύτερη ταινία όπου η Gal Gadot θα υποδυθεί την υπερηρωίδα της DC. Σύμφωνα με συνέντευξη του παραγωγού στο Vulture, η ταινία δεν θα είναι ακριβώς συνέχεια της ιστορίας, αλλά κάτι πιο αυτοτελές χρονικά και θεματικά – όπως ας πούμε οι ταινίες James Bond ή Indiana Jones.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι δηλώσεις αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή αν είναι απλά για το hype, αλλά η αλήθεια είναι ότι απ’ ό,τι φαίνεται το κινηματογραφικό τμήμα της DC αρχίζει να μπαίνει στον σωστό δρόμο με την απόφαση να εστιάσει στις αυτοτελείς ταινίες αντί για το ενιαίο σύμπαν α-λα MCU. Ήδη ακούμε καλά λόγια για το Shazam!, και περιμένουμε την Wonder Woman να επιστρέψει τον Ιούνιο του 2020.

Best of internet