Quantcast

Για sequel του Bohemian Rhapsody συζητάνε οι Queen, ας αναλάβει κάποιος ειδικός να τους σταματήσει

Bohemian Rhapsody 2: Freddie vs. Jason

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2019

Φανταστείτε τώρα: είστε οι Queen, ο θρυλικός frontman σας φεύγει από τη ζωή το 1991, εσείς συνεχίζετε να πουλάτε δίσκους με το τσουβάλι, και τα τελευταία 15 χρόνια κάνετε ασταμάτητα tours με διαφορετικούς τραγουδιστές. Ε, και το 2018 η μπάντα σας γίνεται ταινία που βγάζει κέρδος σχεδόν 1 δις δολάρια. Δεν θα σας χάλαγε.

Μπορεί εμάς να μην μας τρέλανε το Bohemian Rhapsody (όπως κι όλες αυτές οι κλασικές κυριλέ χολιγουντιανές βιογραφίες), αλλά ο κόσμος το λάτρεψε κι ο Rami Malek πήρε κι ένα Όσκαρ για την (πολύ καλή κατά τ’ άλλα) ερμηνεία του ως Freddie Mercury. Τώρα, λοιπόν, φήμες θέλουν τη μπάντα να σκέφτεται για sequel της ταινίας, πιθανώς (πιθανώς λέμε, δεν ξέρουμε σίγουρα) επειδή τα φράγκα του box office είναι γλυκά, πολύ γλυκά.

Η φημολογία ξεκίνησε χτες, όταν ο Rudi Dolezal (σκηνοθέτης κάμποσων Queen music videos) μίλησε στο Page Six και δήλωσε ότι ο manager της μπάντας και παραγωγός της ταινίας, Jim Beach, συζητάει με το συγκρότημα για sequel που να περιγράφει τα γεγονότα από τη συναυλία στο Live Aid μέχρι τον θάνατο του Mercury. Βέβαια, ο έτερος παραγωγός του Bohemian Rhapsody, Graham King, δήλωσε έπειτα μέσω αντιπροσώπου ότι οι φήμες δεν αληθεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τουλάχιστον δεν συζητιέται πράγματι.

Ελπίζουμε πράγματι να μη γίνει κάτι τέτοιο, αλλά για την ιστορία εμείς ακόμα θέλουμε να δούμε την φουλ εξωφρενική βιογραφία του Freddie Mercury που ετοίμαζε ο Sacha Baron Cohen.

Best of internet