Quantcast

Όχι μόνο έρχεται live-action ταινία Gundam, αλλά θα την γράψει κι ο δημιουργός του Y: The Last Man

Brian K. Vaughan κάν’ το θαύμα σου

THE NERDSTREAM

7 Μαρτίου 2019

Θυμάστε πέρσι στο Ready Player One του Steven Spielberg, ανάμεσα στον ορυμαγδό νοσταλγίας, που σκάει μύτη ένα Mobile Suit; Να, αυτό λέμε:

Ε, προφανώς ήμασταν κι εμείς ανάμεσα σ’ αυτούς που σκεφτήκανε ότι θα ήτανε γαμάτο να φτιαχνόταν μια μεγάλη live-action ταινία Gundam, ειδικά εφόσον το Pacific Rim απέδειξε ωραιότατα ότι μπορεί να φτιαχτεί ένα ποιοτικό blockbuster με γιγάντια ρομπότ.

Τώρα, λοιπόν, το Deadline μας πληροφορεί πως η εταιρεία παραγωγής Legendary Entertainment ετοιμάζει πράγματι μια μεταφορά του αγαπημένου mecha franchise στη μεγάλη οθόνη (σε συμπαραγωγή με την Sunrise που το δημιούργησε), και μάλιστα φέτος που το Gundam κλείνει συνολικά τα 40 χρόνια του, με έναν πολύ ενδιαφέροντα σεναριογράφο.

Για την ακρίβεια, η ταινία θα γραφτεί από τον Brian K. Vaughan, δηλαδή τον δημιουργό αγαπημένων κόμιξ σαν το Y: The Last Man, το Ex Machina και το Runaways, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη executive producer. Πολύ καλή επιλογή, μπράβο στα παιδιά. Παράλληλα, να θυμίσουμε ότι το Y: The Last Man ετοιμάζεται για τη δική του μεταφορά στη μικρή οθόνη, ενώ ο Vaughan δουλεύει ταυτόχρονα πάνω σε μια ταινία Silver Surfer.

Best of internet