Quantcast

Κάτι σαν Deadpool του DCEU θα είναι ο Shazam, αν κρίνουμε από το νέο trailer της ταινίας

Καθόλου άσχημα δηλαδή

THE NERDSTREAM

21 Ιανουαρίου 2019

Γενικά, όσο να πει κανείς, οι ταινίες της DC κατά την τελευταία 10ετία και κάτι είναι γνωστές για τον σκοτεινό, αυστηρό, σοβαρό τους ύφους. Απ’ όταν ο Christopher Nolan ξανάκανε κουλ τον Batman στο σινεμά με την κλασική τριλογία του, το κινηματογραφικό σύμπαν του DCEU έχει επιλέξει έναν τέτοιο δρόμο, κατά κύριο λόγο, για τις ταινίες του.

Όχι πως δεν υπήρχαν εξαιρέσεις, αλλά ας πούμε η προσπάθεια για μια ταινία τύπου Guardians of the Galaxy με το Suicide Squad ήταν πλήρως αποτυχημένη. Παρόλα αυτά, το περσινό Aquaman ξέφυγε κάπως από τον κανόνα, οπότε μάλλον η Warner έχει σκοπό να αλαφρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα των υπερηρώων της μπας και περάσει καλά και κανένας άνθρωπος στο σινεμά. Επόμενη στάση, λοιπόν, ο Shazam:

Αυτό είναι το νέο trailer του Shazam, κι απ’ ό,τι φαίνεται η ταινία θα έχει ένα ύφος φουλ meta superhero κωμωδίας, μιας και ούτως ή άλλως το Deadpool άνοιξε διάπλατα αυτήν την πόρτα για τα κινηματογραφικά στούντιο. Και δεν μας χαλάει καθόλου θα λέγαμε, αφού το trailer δείχνει αρκούντως πειστικό. Κατά τ’ άλλα, η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου, περίπου έναν μήνα μετά την Captain Marvel, γεγονός ιδιαίτερα ειρωνικό μιας και το παλιό όνομα του Shazam ήταν Captain Marvel. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το συναρπαστικό παρελθόν του συγκεκριμένου ήρωα, και υπομονή μέχρι τον Απρίλιο.

Best of internet