Quantcast

Το πρώτο trailer του Spider-Man: Far From Home αποδεικνύει ότι τελικά ο Peter Parker δεν είναι πια στάχτη

Πέφτουμε κυριολεκτικά απ’ τα σύννεφα

THE NERDSTREAM

16 Ιανουαρίου 2019

Θυμάστε που συγκινηθήκατε στο τέλος του Avengers: Infinity War, αγαπητοί φίλοι, όταν βλέπατε το τσιρικαπί Peter Parker να λέει “I DON’T FEEL SO GOOD” και να γίνεται ένα με την κοσμική αστερόσκονη; Ναι, προφανώς και η Marvel δεν είχε σκοπό να τον ξεκάνει τον άνθρωπο, γιατί έρχεται επόμενη solo ταινία Spider-Man και, όσο να πεις, είναι χρήσιμος να υπάρχει.

Το Spider-Man: Far From Home, λοιπόν, όπου θα δούμε και τον Jake Gyllenhaal στον ρόλο του φαντασμαγορικού κακού Mysterio, θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής του Peter. Και προφανώς όλα θα πάνε στραβά και θα πρέπει να αντιμετωπίσει κακούς επειδή ταινία. Τσεκάρετε εδώ το ολόφρεσκο trailer της ταινίας:

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Spider-Man είχε πεθάνει στην ψύχρα λίγους μήνες νωρίτερα στο Avengers μαζί με τον μισό πληθυσμό αφενός μας έδωσε υπέροχα memes κι αφετέρου καθιστά την κλασική ασημαντότητα του θανάτου στα υπερηρωικά κόμιξ ακόμα πιο ασήμαντη μπροστά στο χτίσιμο του franchise των Marvel, Disney και Sony. Κι αυτό, φυσικά, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο:

Best of internet