Quantcast

To Aquaman είναι πλέον η πιο πετυχημένη ταινία στο ταλαίπωρο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Το πράμα είχε ζορίσει λίγο τελευταία

THE NERDSTREAM

8 Ιανουαρίου 2019

Ναι, το DC Extended Universe έχει τραβήξει τα ζόρια του όσο να πει κανείς. Μέχρι το 2018, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC είχε φιλοξενήσει 5 ταινίες, οι οποίες, αν εξαιρέσουμε το Wonder Woman που ήταν ΟΚ, γενικά δεν ήταν κι οι καλύτερες δυνατές κινηματογραφικές εμπειρίες που είχαμε τελευταία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ben Affleck (δηλαδή ο Batman) κι ο Henry Cavill (δηλαδή ο Superman) ψάχνουν απεγνωσμένα απ’ ό,τι φαίνεται τρόπο να απεμπλακούν από το DCEU όσο είναι ακόμα σχετικά νωρίς, με το μέλλον των δύο μεγαλύτερων υπερηρώων της DC να μοιάζει κάπως αμφίβολο.

Πριν από λίγες βδομάδες όμως, η DC κι η Warner ρέφαραν άσχημα με το Aquaman, αφού η ταινία αφενός αποδείχθηκε απολαυστικότατη κι αφετέρου τίναξε τα ταμείο σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Για την ακρίβεια, το Aquaman μετά από το σ/κ που μας πέρασε έγινε πλέον η πιο επικερδής ταινία του DCEU, αγγίζοντας συνολικά τα 940 εκ. δολάρια. Γι’ αυτό λοιπόν, ο Jason Momoa, δηλαδή ο βρεγμένος Khal Drogo της DC, έπιασε το Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τους φανς της ταινίας που τον έκαναν πλούσιο:

Best of internet