Quantcast

FILM CUP ‘18: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς όπως εσείς αγαπάτε | ROUND 2

Στο τέλος θα μείνει μόνο μία

18 Δεκεμβρίου 2018

Φίλες και φίλοι, προχωράμε. Το FILM CUP 2018 (ναι, είναι αργά για να βρούμε άλλο όνομα) ολοκλήρωσε την φάση των 16 του κι οι μάχες που δόθηκαν ήταν σκληρές, σώμα με σώμα, καρέ με καρέ κλπ.

Στον πρώτο αγώνα, το Roma, παρόλο που μετράει μόλις λίγες μέρες στις αίθουσες και στο Netflix, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κατατροπώσει το Widows με σκορ 428-160. Πιο αμφίρροπο ήταν το ματς μεταξύ Hereditary και Shoplifters (φετινού Χρυσού Φοίνικα των Κανών), το οποίο έληξε 308-235. Έπειτα, σε ένα εντυπωσιακό ματς, το fan-favourite Three Billboards συνέτριψε το Black Panther, με ένα σκορ που εκτινάχθηκε στα ύψη φτάνοντας το 732-234. Στη συνέχεια, το Call Me By Your Name δεν δυσκολεύτηκε και πολύ ενάντια στο First Man, επικρατώντας με 407-251.

Στην απέναντι πλευρά, το A Quiet Place είχε ένα αρκετά εύκολο βράδυ απέναντι στο A Star Is Born, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 501-182. Στο πιο αμφίρροπο ντέρμπι της φάσης των 16, το Lady Bird κατάφερε να προκριθεί έναντι του Isle of Dogs με το σκορ να γράφει 320-285. Στη συνέχεια, το BlacKkKlansman στάθηκε άτυχο αφού έπεσε στην κλήρωση με τον οδοστρωτήρα που λέγεται Avengers: Infinity War, και το σκορ έγραψε 603-255. Τέλος, στην κυριλέ μονομαχία μεταξύ Phantom Thread και Cold War, το πρώτο επικράτησε άνετα με 319-187.

Και κάπως έτσι, προχωράμε στα ζευγάρια των προημιτελικών με 4 ζόρικους αγώνες για γερά νεύρα. To Roma έρχεται με δυνατό hype αλλά αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στο Hereditary που αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους του τρόμου. Το Three Billboards και το Call Me By Your Name θα έχουν μια μάλλον σκληρή μάχη καθώς αμφότερα έχουν φανατικούς φίλους. Η μάχη μεταξύ A Quiet Place και Lady Bird δεν ενδείκνυται για προβλέψεις, ενώ στον αγώνα Infinity War και Phantom Thread θα δούμε μια κονταρομαχία τόσο αλλόκοτη όσο και ενδιαφέρουσα.

Ψηφίστε, λοιπόν, πάντα χωρίς φόβο, πάντα με πάθος:

Roma VS Hereditary

283

Roma

168

Hereditary

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri VS Call Me By Your Name

477

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

152

Call Me By Your Name

A Quiet Place VS Lady Bird

341

A Quiet Place

196

Lady Bird

Avengers: Infinity War VS Phantom Thread

441

Avengers: Infinity War

187

Phantom Thread

Best of internet