Quantcast

Ο Todd McFarlane υπόσχεται πως το νέο Spawn θα είναι η πιο βίαιη superhero ταινία ever

Τρομάξαμε, λίγο

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2018

Εντάξει, ΟΚ, η αλήθεια είναι πως το σινεμά χρωστάει στην ανθρωπότητα μια αξιοπρεπή ταινία Spawn. Μπορεί ο χαρακτήρας του Todd McFarlane να είναι ανάμεσα στους πολύ αγαπημένους του κοινού, αλλά η μία και μοναδική φορά που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη με την ομώνυμη ταινία του 1997 ήταν ομολογουμένως μια παταγώδης αποτυχίας. Τουλάχιστον, η 90s animated σειρά ήταν μια χαρά, κάτι ήταν κι αυτό.

Εδώ και κάμποσα χρόνια ακουγόταν ότι ο ίδιος ο ΜακΦάρλαν ενδιαφερόταν να αναλάβει ένα κινηματογραφικό reboot του Spawn, κάτι το οποίο ανακοίνωσε το 2015. Αφού ολοκλήρωσε και το σενάριο, τελικά το καλοκαίρι του 2017 έγινε γνωστό πως έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρία παραγωγής Blumhouse ώστε να σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία, ενώ τον περασμένο Ιούλιο μάθαμε ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται ο Jamie Foxx κι ο Jeremy Renner.

Και στο μεταξύ, καθώς οι φήμες ήθελαν την ταινία να ξεκινάει γυρίσματα τον Ιούνιο του 2019, Todd McFarlane μίλησε χτες αναλυτικά στο VICE US και αναφέρθηκε εκτενώς στην πολύχρονη προσπάθειά του να μεταφέρει τον χαρακτήρα του στη μεγάλη οθόνη. Εκτός αυτού, όμως, ο γνωστός ψιλο-τρόμπας κατά τ’ άλλα McFarlane δεσμεύτηκε πως η ταινία Spawn θα έχει Hard R rating,  καθιστώντας την έτσι την μόνη superhero ταινίες με τέτοιο επίπεδο βίας. Όχι πως δεν το περιμέναμε από τον μαν, αλλά τώρα έχουμε και δεσμεύσεις.

Best of internet