Quantcast

Έτσι θα σκάσουν μύτη οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Το Once Upon a Time in Hollywood ετοιμάζεται κι έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες

THE NERDSTREAM

28 Ιουνίου 2018

Αυτό δεν θα είναι ταινία αγαπητοί φίλοι και φίλες, θα είναι το all-star game του ακριβοπληρωμένου χόλιγουντ, θα είναι η ταραντινιά που θα τερματίσει όλες τις ταραντινιές. Ναι, το Once Upon a Time in Hollywood, η επερχόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο που θα έχει σαν setting το Χόλιγουντ του 1969, έχει τα πάντα μέχρι στιγμής:  Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Μπιτ, Κερτ Ράσελ, Μάργκο Ρόμπι, Τιμ Ροθ, Μπερτ Ρέινολντς, Μάικλ Μάντσεν. Κι η τελευταία προσθήκη, βέβαια, ήταν η επιβεβαίωση της συμμετοχής του Αλ Πατσίνο που ήρθε στις αρχές του μήνα.

Καθώς λοιπόν τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, χτες το βράδυ ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα από το Once Upon a Time in Hollywood, η οποία μας δείχνει τους Ντι Κάπριο και Πιτ να είναι όσο πιο 60s γίνεται κι η οποία αναρτήθηκε από τον ίδιο τον Ντι Κάπριο στο προσωπικό του Instagram:

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Θυμίζουμε ότι η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 και θα επικεντρώνεται σε έναν τηλεοπτικό ηθοποιό που προσπαθεί να βρει τρόπο να χωθεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. O στενός του φίλος, ο οποίος είναι και ο κασκαντέρ που γυρίζει τις επικίνδυνες σκηνές του, προσπαθεί να πετύχει ακριβώς το ίδιο. Εν τω μεταξύ, η τραγική δολοφονία της Σάρον Τέητ και τεσσάρων ακόμη φίλων της από τους ακόλουθους του Τσαρλς Μάνσον αντικατοπτρίζονται στη βασική αφήγηση της ταινίας. Η ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο αναμένεται να συμπέσει χρονικά με την 50η επέτειο της δολοφονίας δηλαδή στις 9 Αυγούστου 2019.

Best of internet