Quantcast

Αυτή είναι η Χάλι Μπέρι στις πρώτες εικόνες από το John Wick 3

Το υπέροχο franchise του Κιάνου Ριβς έρχεται το Μάιο του 2019

THE NERDSTREAM

5 Ιουνίου 2018

Αααχ, John Wick. Ναι, αυτό είναι ένα franchise που θέλουμε να συνεχίσει για πάντα, ακριβώς γιατί επιτυγχάνει εκεί που αποτυγχάνουν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες μη-superhero χολιγουντιανές ταινίες δράσης πλέον. Έχει πιστολίδια και κουνγκ φου, έχει κινηματογραφική καλαισθησία και έναν κατατονικό Κιάνου Ριβς να παίζει σχεδόν ειρωνικά, δεν παίρνει τελείως σοβαρά τον εαυτό του αλλά σε ρουφάει χωρίς σταματημό. Αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε δηλαδή.

Μέσα στον Απρίλιο είχαμε τις πρώτες πληροφορίες για την τρίτη επιστροφή του franchise με το John Wick 3, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και spin-off σειρά βασισμένη στον κόσμο του John Wick με τον τίτλο The Continental, όπου αναμένεται να σκάσει μύτη και ο ίδιος ο Wick. Στο μεταξύ, πριν δύο βδομάδες ανακοινώθηκε ότι μαζί με τον Ριβς θα πρωταγωνιστεί κι η Χάλι Μπέρι, αυξάνοντας έτσι τις προσδοκίες και την αναμονή για την ταινία σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ο χαρακτήρας της θα ονομάζεται Sofia και χθες το επίσημο Twitter account της ταινίας έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα:

Στο μεγάλο και αξιοθαύμαστο πλέον καστ της ταινίας προστέθηκε και η πολυ-αγαπημένη Anjelica Huston, ενώ οι Laurence Fishburne, Ian McShane και Lance Reddick θα επιστρέψουν κανονικότατα στους ήδη υπάρχοντες ρόλους τους. Κουράγιο κι υπομονή λοιπόν μέχρι τις 17 Μαΐου 2019 που σκάει μύτη το John Wick 3.

Best of internet