Quantcast

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για το John Wick 3 και ήδη περιμένουμε τα καλύτερα

Ο επαγγελματίας δολοφόνος Κιάνου Ρηβς επιστρέφει το 2019

THE NERDSTREAM

26 Απριλίου 2018

Μα τι τρομερή περίπτωση που είναι το John Wick. Είχαμε αρχικά ένα τρομερό sleeper hit που δεν περίμενε κανένας, με τον πιο κατατονικό και badass Κιάνου Ρηβς όλων των εποχών, με πιστολίδια, kung fu και περιστασιακές εκρήξεις καλαισθησίας. Πλέον, έχουμε ένα υπερ-πετυχημένο κινηματογραφικό action franchise που ξεπήδησε από το πουθενά και μας προσφέρει μερικές από τις πιο απολαυστικές κινηματογραφικές εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Τίμιο ντηλ.

Μετά το John Wick: Chapter 2 του 2017, λοιπόν, ο (πιο) επαγγελματίας δολοφόνος John Wick ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αίθουσες τον Μάιο του 2019, δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής Lionsgate στο CinemaCon του Λας Βέγκας, σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι και πάλι ο Chad Stahelski (όπως και στα πρώτα δύο φιλμ), ενώ η δράση της ταινίας θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και θα εστιάζει στην προσπάθεια του Κιάνου Ρηβς να παραμείνει ζωνταντός και να ξεφύγει από την πόλη κόντρα στις αντίξοες συνθήκες – δηλαδή τους αμέτρητους πρώην συναδέλφους του assassins που προσπαθούν να τον βρουν και να τον εξοντώσουν. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ετοιμάζεται και νέα spin-off σειρά βασισμένη στον κόσμο του John Wick με τον τίτλο The Continental, όπου αναμένεται να σκάσει μύτη και ο ίδιος ο Wick.

Παράλληλα, η Lionsgate αποκάλυψε και την πρώτη αφίσα του John Wick: Chapter 3, η οποία δεν έχουμε ιδέα γιατί είναι έτσι. Όπως και να ‘χει βέβαια, ελάχιστα πράγματα μπορούν να εξαφανίσουν τις προσδοκίες μας για το μέλλον του John Wick.

Best of internet