Quantcast

Τελικά θα δούμε ΚΑΙ τον Brad Pitt στη νέα ταινία του Tarantino

Η οποία εν τέλει θα έχει τον τίτλο Once Upon a Time in Hollywood

THE NERDSTREAM

1 Μαρτίου 2018

Ήδη ξέραμε κάμποσα πράγματα για την επερχόμενη νέα ταινία του Quentin Tarantino και σήμερα μάθαμε ακόμα περισσότερα. Τι ξέραμε; Ότι θα διαδραματίζεται στο Los Angeles των 60s, ότι θα έχει στο επίκεντρο την ζωή στο Χόλιγουντ της εποχής, ότι θα σχετίζεται κάπως με τον Charles Manson, ότι θα πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio, ότι ο σκηνοθέτης γλυκοκοίταζε τον Al Pacino, ότι δύο από τους χαρακτήρες της ταινίας θα είναι ο Roman Polanski κι η Sharon Tate κι ότι ια κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου του 2019, δηλαδή 50 χρόνια ακριβώς από τις δολοφονίες της οικογένειας Manson.

Τι μάθαμε σήμερα, όμως, διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της Sony για την ταινία; Πρώτον, ότι ο τίτλος της θα είναι Once Upon a Time in Hollywood κι ότι η ταινία δεν θα είναι για τον Manson αλλά για το Χόλιγουντ του ’69. Δεύτερον, κι εξαιρετικά σημαντικό, ότι συμπρωταγωνιστής του DiCaprio θα είναι ο Brad Pitt, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Tarantino 9 χρόνια μετά το Inglourious Basterds.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο DiCaprio θα υποδύεται τον Rick Dalton, έναν ξεπεσμένο αστέρα των western, κι ο Pitt τον παλαιώθεν κασκαντέρ του, Cliff Booth, αμφότεροι εκ των οποίων προσπαθούν να την παλέψουν και να επιζήσουν σε μια κινηματογραφική βιομηχανία που αλλάζει. Παράλληλα, γειτόνισσα του Rick είναι η Sharon Tate, με τις φήμες να λένε ότι ο Tarantino θέλει την Margot Robbie για τον ρόλο.

Όπως δηλώνει κι ο ίδιος ο Tarantino στην ανακοίνωση: “Με ενθουσιάζει η ιδέα να αφηγηθώ μία ιστορία για ένα Λος Άντζελες και ένα Χόλιγουντ που δεν υπάρχουν πια. Και αυτό που με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι η συνεργασία μ’ ένα τέτοιο δυναμικό ντούετο σαν αυτό των Leonardo DiCaprio και Brad Pitt“, σημειώνοντας επίσης ότι δουλεύει πάνω στο σενάριο εδώ και 5 χρόνια.

Best of internet