Quantcast

Toν Αλ Πατσίνο γλυκοκοιτάζει ο Κουεντίν Ταραντίνο για τη νέα του ταινία

Μάλλον το 2019 θα δούμε Αλ Πατσίνο και στην ταινία του Σκορσέζε και στην ταινία του Ταραντίνο

Χρήστος Πρόεδρος

16 Ιανουαρίου 2018

Οι προετοιμασίες για τη νέα ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο έχουν αρχίσει για τα καλά και το νέο πόνημα του σκηνοθέτη με θέμα τη ζωή του Τσάρλς Μάνσον θα έχει πρωταγωνιστή (προς έκπληξη κανενός) τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Όμως η ανακοίνωση του ονόματος του Ντι Κάπριο καπέλωσε άλλη μια σημαντική εξέλιξη για την παραγωγή της ταινίας, αφού σύμφωνα με το Variety, ο Ταραντίνο θέλει και τη συμμετοχή του Aλ Πατσίνο για ένα ρόλο στην επερχόμενη ταινία.

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες του 1969 και θα επικεντρώνεται σε έναν τηλεοπτικό ηθοποιό (Ντι Κάπριο) που προσπαθεί να βρει τρόπο να χωθεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. O στενός του φίλος, ο οποίος είναι και ο κασκαντέρ που γυρίζει τις επικίνδυνες σκηνές του, προσπαθεί να πετύχει ακριβώς το ίδιο. Εντωμεταξύ, η τραγική δολοφονία της Σάρον Τέητ και τεσσάρων ακόμη φίλων της από τους ακόλουθους του Τσαρλς Μάνσον αντικατοπτρίζονται στη βασική αφήγηση της ταινίας.

Ακόμη δεν είναι γνωστό ποιο ρόλο προορίζει ο Ταραντίνο για τον Αλ Πατσίνο, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον ρόλο της Σάρον Τέητ θα υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ το ηχηρό καστ θα συμπληρώσει και ο Τομ Κρουζ. Η παραγωγή υπολογίζεται να κοστίσει $375 εκατομμύρια, οπότε θα χρειαστεί να έχει μεγάλη απήχηση προκειμένου το επίδοξο εγχείρημα να μη μπει μέσα.

Θυμίζουμε ότι ο Αλ Πατσίνο μάλιστα συμμετέχει και στο φιλόδοξο πρότζεκτ του Μαρτίν Σκορσέζε παραγωγής Netflix, το The Irishman, μαζί με όλο το τίμιο μαφιοζοκάστ του Χόλιγουντ.

Η ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο αναμένεται να συμπέσει χρονικά με την 50η επέτειο της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ, της Αμερικανίδας ηθοποιού, συντρόφου του Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε από τα μέλη της οργάνωσης του Τσαρλς Μάνσον, δηλαδή στις 9 Αυγούστου 2019.

 

Best of internet