Quantcast

Με τα μούτρα στο φαΐ έχει πέσει ο Κρίστιαν Μπέιλ για τον καινούριο του ρόλο

Ξυρισμένο κεφάλι, βαμμένα ξανθά φρύδια και κάμποσα κιλά παραπάνω για άλλη μια οσκαροφιλική μεταμόρφωση

Χρήστος Πρόεδρος

14 Νοεμβρίου 2017

Στο αμέσως επόμενο ταλέντο του Κρίστιαν Μπέιλ μετά την υποκριτική, δηλαδή στην αυξομείωση του σωματικού του βάρους, έχει επιδοθεί ο Βρετανός ηθοποιός για την επερχόμενη ταινία «Backseat», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Ο 43χρονος ηθοποιός χρειάστηκε να αυξήσει για άλλη μια φορά το σωματικό του βάρος προκειμένου να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσένεη. Ο Τσένεη ήταν αντιπρόεδος κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Τζώρτζ Μπους και το «Backseat» θα είναι μια βιογραφική ταινία για τον πιο ισχυρό αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Κρίστιαν Μπέηλ έχει μια μακρά ιστορία στο να αλλάζει ριζικά την εμφάνισή του για τις ανάγκες κινηματογραφικών ρόλων. Το 2004 είχε χάσει 31 κιλά για τον ρόλο του στην Ταινία «The Machinist», ζυγίζοντας τελικά 54 κιλά. Στα καπάκια πήρε 54 κιλά για να παίξει τον Μπάτμαν στο Batman Begins του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αριστερά: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στην ταινία «The Machinist» (2004), Δεξιά: ο Κρίστιαν Μπέιλ στο «American Hustle» (2013)

Ο πρώην σκοτεινός Ιππότης παρουσίασε την καινούρια του εμφάνιση με τα ολοκαίνουρια κιλά που παίρνει για τον ρόλο του Τσένεη όταν εμφανίστηκε στο Tellruide Film Festival τον Σεπτέμβριο, ενώ όπως φαίνεται έβαψε και τα φρύδια του ξανθά προκειμένου να μοιάζει ακόμη περισσότερο στον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η μέθοδος που ακολουθεί για να πάρει ξανά κιλά είναι να τρώει πίτες:

Ο Μπέηλ, όταν είχε πάρει ξανά κιλά για την ταινία «American Hustler», είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να κάνει τόσο εύκολα αυξομειώσεις στο σωματικό του βάρος όπως παλιότερα:

«Νόμιζα ότι θα έχανα τα κιλά που πήρα για το American Hustle. Είχα πει, δύο μήνες και θα έχω γίνει φλατ. Ήμουν 84 κιλά και έφτασα στα 103 κιλά. Και ακόμη προσπαθώ να τα χάσω! Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες. (…) Τώρα ξέρω πως όταν ήμουν στα 20 θα μου είχε πάρει το πολύ δύο μήνες»

 

Best of internet