Quantcast
guide BOOZE

Lola’s Tapas Bar και για τους φίλους Lola’s

Ανακαινίστηκε το μαγαζί που έδωσε το “φιλί της ζωής” στην Τρούμπα


19 Ιουνίου 2018

Το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην κακόφημη περιοχή της Τρούμπας του Πειραιά τον Μάιο του 2014έκλεισε φέτος αισίως τα 4 χρόνια λειτουργίας του. Μιλάμε, φυσικά, για το Lola’s Tapas Bar και για τους φίλους Lola’s. Ένα all day στέκι με εξαιρετικά cocktails και ατμόσφαιρα
Τον Φεβρουάριο, το αγαπημένο Lola’s ανακαινίστηκε και έγινε λίγο πιο lounge ενώ στο εσωτερικό του προστέθηκαν ροτόντες και τραπέζια φαγητού δείχνοντας ξεκάθαρα τη νέα του κατεύθυνση. Το decor είναι ψιλο-industrial με μια μεγάλη μπάρα από άκρη σε άκρη, με vintage καθρέφτες και με κολάζ από παλιές φιγούρες του Ελληνικού κινηματογράφου να κυριαρχούν στο χώρο. Ανάμεσά τους, η Τζένη Καρέζη αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Κόκκινα φανάρια” που γυρίστηκε κάποτε στην περιοχή.

 

Από τότε, εκτός του καφέ, των cocktails και των parties προστέθηκαν στο ρεπερτόριο του και εξαιρετικά tapas. Το μενού έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Τζιέρας και προσφέρει μια σειρά από ευφάνταστα πιάτα που συνοδεύουν τα ποτά και τα κοκτέιλ του μπαρ. Στην κουζίνα, μαγειρεύει ο Καρίμ Αμπού με γεύσεις που έχουν διαβατήριο κυρίως από Ελλάδα και Ασία. Δηλαδή, fusion.

Δεν λείπουν όμως από το μενού και οι πινελιές που ακροβατούν μεταξύ Mexico και Ιταλίας. Σαλάτα με βασιλική κινόα και καπνιστό σολομό, πατάτες τηγανητές με ισπανικό σαλάμι τσορίθο και αυγό ποσέ, “πειραγμένα” σουτζουκάκια αλλά και πεντανόστιμα πανσετάκια σε κενό αέρος με σως ουίσκι είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα του Lola’s και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα cocktails, σταθερή αξία του μαγαζιού αποτελούν πάντα ένα καλό λόγο για να το επισκεφτεί κανείς ενώ τρεις φορές την εβδομάδα ο χώρος φιλοξενεί μερικά πολύ ωραία happenings τα οποία μπορείς να βρεις παρακάτω:

Events – Happenings – Ωράρια

Κάθε Τετάρτη, Ladies Night, για κάθε ποτό προσφέρουμε άλλο ένα σε όλες τις κυρίες. Στα decks ο Νικήτας Κατσάρας.
Κάθε Πέμπτη Back 2 The 80’s & ’90’s theme. Στα decks o Μενέλαος Κουτσάκος.
Κάθε Κυριακή, Sunday Lounge Afternoon από τις 18:00 σε συνεργασία με τη Diageo. Όλα τα cocktails 7,00€ και ατμοσφαιρικές μουσικές από τον Μενέλαο Κουτσάκο για ράθυμα Κυριακάτικα απογεύματα.  Από τις 22:00 και μετά κάθε Κυριακή Lolita  party.

Ωράριο: Κάθε μέρα 10:00 – 04:00 και Σαββατοκύριακο 18:00 – 05:00

Facebook www.facebook.com/LolasPiraeus/
Instagram www.instagram.com/lolasbar_piraeus/
Trip Advisor www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_
Review-g189403-d8436080-Reviews-Lola_s_Bar-Piraeus_Piraeus_Region_Attica.html

Best of internet