Quantcast
guide BOOZE

Ο Μπαμπάς στο Κουκάκι είναι ένα beer bar που μας μεγαλώνει με σωστές αρχές

All-day cafe, bar αλλά και ένα από τα καλύτερα μέρη στην αθήνα για να γευτείς αναρίθμητες ποικιλίες από σωστή βαρελίσια μπύρα


28 Ιουνίου 2017

Κάπου μεταξύ του Μουσείου της Ακρόπολης και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό μετρό του Φιξ, αυτός ο μοντέρνος χώρος με το ξεχωριστό, ανάλαφρο ντεκόρ προσφέρεται για κάθε ώρα της ημέρας.

“O μπαμπάς”, από την αρχή της λειτουργίας του (τέσσερα χρόνια τώρα), έχει επενδύσει αρκετά στην ελληνική μπύρα και μικροζυθοποιία. Με συνεχόμενες εναλλαγές guest βαρελιών στις βρύσες του, διάφορα δρώμενα που αφορούν την καλή μπύρα, με προσήλωση, άλλα και υπομονή, έχει προσελκύσει ένα συγκεκριμένο κοινό το οποίο μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε μαζί με το εκπαιδευόμενο προσωπικό του, την μπύρα που σας ταιριάζει μέσα από μία συνεχώς ανανεωμένη beer list ή και από τις guest επιλογές που δίνει κατά καιρούς. “Ο μπαμπάς τον τελευταίο καιρό σας δίνει και τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αγοράσετε τις αγαπημένες σας μπύρες για το σπίτι σε τιμή κάβας, από το συνεχώς ανανεωμένο “take away” ράφι του.

Και επειδή μπίρα χωρίς φαγητό δεν γίνεται, ο Κουκακιώτης μπαμπάς έχει φροντίσει και γι αυτό.

Λαχταριστά burger, χορταστικές ποικιλίες, γευστικά συνοδευτικά, ιδέες από την κουζίνα κοντά στην σύγχρονη streetfood αισθητική, άλλα και κυρίως πιάτα σας περιμένουν από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, για να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας.

“Ο μπαμπάς” δεν είναι μία μπυραρία με αναρίθμητες ετικέτες μπύρας, είναι ένα beer bar νέας γενιάς που έχει δώσει βάρος στην ελληνική αλλά και ξένη μικροζυθοποιία χωρίς υπερβολές, αλλά χωρίς να βγάζει από το κάδρο τις αρετές ενός αστικού καφέ-μπαρ, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το  κοκτέιλ σας, αλλά και γιατί όχι ένα καλό ελληνικό κρασί, ακούγοντας μουσική από ξεχωριστούς dj τις πόλης.

 


O MΠΑΜΠΑΣ – Καφετέρια/Μπαρ
Φαλήρου 53 – Κουκάκι

Best of internet