Quantcast
ORIGINALS

Better Call Alexis: 7 υποθέσεις που μόνο ο Αλέξης Κούγιας θα μπορούσε να έχει αναλάβει

Μια αναδρομή στην καριέρα του ποινικολόγου που ανθίζει εκεί που οι άλλοι ψοφάνε από τη μπόχα


felix · 3 Απριλίου 2015

Κατά δήλωση του, έχει ασχοληθεί με περισσότερες από 11.500 υποθέσεις από το 1978 που ξεκίνησε τη δικηγορία.

Έχει απασχολήσει το πανελλήνιο αμέτρητες φορές σαν δικηγόρος, παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και σύζυγος της Εύης Βατίδου, είναι πολλές φορές Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις στη γλίτσα, είναι μία από πιο larger than life περσόνες της χώρας.

Ναι, καταλάβατε όλοι για ποιον μιλάμε: είναι ο Μεγαλειότατος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τις μέρες που μιλάμε για άλλη μια φορά βρίσκεται κάτω από το φως τη δημοσιότητας για άλλη μια ανεκδιήγητη υπόθεση από αυτές που δικηγόροι μεγαλεμπόρων ναρκωτικών θα παράταγαν ήσυχες.

 

1099507

 

Για να τιμήσουμε τον άνθρωπο που ποτέ δεν κώλωσε να βουτήξει μέχρι τα βαμμένα μαλλιά του στα σκατά για τα λεφτά, θυμόμαστε μερικές από τις πιο άθλιες υποθέσεις που ανέλαβε ο αγαπημένος μας δικηγόρος:

 

 

Δήμητρα Μαργέτη

satanistes7

Η συνένοχος των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ της Παλλήνης. Αυτά τα 90s είχαν μέχρι και σατανιστικές δολοφονίες, με Κούγια συνήγορο φυσικά.

 

 

Μιχάλης Λεμούσιας

22-35-4--6-thumb-large

Ο επί χρόνια γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης που έφαγε ισόβια επειδή σήκωσε το ταμείο (υπόθεση Παπαγεωργόπουλου).

 

 

 

Σάμι Φάις – Βασίλης Ζούλοβιτς

Cavo Tagoo 27-06-09

Δε θα τους θυμάται ψυχή, αλλά ήταν από τις πιο κλασσικές μορφές του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου το 1999, που τους βάλανε μέσα για τις περίφημες φούσκες των Μακεδονικών Κλωστηρίων.

 

 

 

Υπόθεση Μανωλάδας

purobolismoi-kata-allodapon-ergaton-sti-manolada

Ποιος θα ήταν ο συνήγορος του Ν. Βαγγελάτου, φραουλοπαραγωγού και εργοδότη των εργατών που πυροβολήθηκαν με καραμπίνα επειδή ζήτησαν τα μεροκάματα τους; Άραγε.

 

 

 

Αργύρης Σαλιαρέλης

20b493daa11d65b69d33f2986d41073a_L

Ο Αλέξανδρος Κούγιας διατέλεσε και δικηγόρος του Αργύρη Σαλιαρέλη, δήθεν διαμαντοπώλη, κολλητού και συνεργάτη του γνωστότερου Κοσκωτά, ο οποίος έμεινε στην ιστορία (και) επειδή χαρακτήρισε τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού “επιστήμονες”.

 

 

 

Στάθης Μπούκουρας

mpaosua_0

Φυσικά, πριν η Βίκυ Σταμάτη επικαλεστεί το παιδί της, το ίδιο ακριβώς είχε κάνει κι άλλος πελάτης του Κούγια, ο κλαψιάρης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής (και μετά υποψήφιος της ΝΔ)

 

 

 

Επαμεινώνδας Κορκονέας

GREECE-VIOLENCE-ARRESTS-CHARGES

Και φυσικά ο Κούγιας είχε πελατάκο τον Επ. Κορκονέα που σκότωσε εν ψυχρώ τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

 

 

 

 

Αλέξης Κούγιας:

 

kougias

ΟΛΗ Η ΜΟΥΡΓΑ

 

Best of internet